2777
2789
ن لک نیس.چن جاش فرورفتگیه

با سابسیژن درست میشه...فرو رفتگی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه لک قرمز و قهوه ای هست من با سرم ویتامین سی پریم 100 درصد بردم جای جوشامو.ولی فرورفتگی باید بری پیش متخصص پوست میکرو بلدینگ کنی و اگه خیلی عمیقه ساب سیژن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
چ قدره گلم اثرش خوبع

۱۹۸تومن....

اثرش خوبه عزیزم کاملا برطرف میشه...دوره درمان رو کامل باید بکنی...

چون لایه برداری میکنه پوستت پوسته ریزی داره..ضدافتابت باید مرتب تمدید بشه...

واینکه ازداروخانه های معتبرتهیه کنید..

نکته اخر اگر درکنارش نیدلینگ انجام بدی اثرش فوق العاده اس و زودتر مشخص میشه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
۱۹۸تومن.... اثرش خوبه عزیزم کاملا برطرف میشه...دوره درمان رو کامل باید بکنی... چون لایه برداری میک ...

ممنون عزیز دلم لطف کردی ینی ی دوره استفاده کنم مشخص نمیشه اثراتش

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

چرا دیگه همون یه دوره مشخص میشه...دورش فک کنم ۵.۶هفته اس...اضافم میاد سرمه..

اینو بخون...من خیلی قبولش دارم..

https://www.instagram.com/p/Bv1zQF-gxlu/?igshid=1av49v0dml4du

اینو بخون...من خیلی قبولش دارم.. https://www.instagram.com/p/Bv1zQF-gxlu/?igshid=1av49v0dml4du

ممنون فداتشم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

کرم ضد لک و روشن کننده بسیار قوی گیاهی دارم دست سازه    از بین برنده لک کک و مک جوش و جای جوش آفتاب سوختگی و سیاهی دور چشم آبرسان و جوان کننده قیمت ۱۱۵  تماس ۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸   کانال @keremgiahim