2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن طبقس؟

باورت میشه نمیدونم چند طبقه است ما از طبقه همکف شروع کردیم گشتن تا به خودمون اومدیم رسیدیم طبقه اخر که سمت چپش سینما ۵ بعدی بود فقط اونو رفتم

😍😍   دوقلوهای دوستداشتنی من😍😍
باورت میشه نمیدونم چند طبقه است ما از طبقه همکف شروع کردیم گشتن تا به خودمون اومدیم رسیدیم طبقه اخر ...

خوب بود در کل؟قیمتاش چطوری بود

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    
خوب بود در کل؟قیمتاش چطوری بود

قیمت سینماش نفری ۱۰ تومن بود ولی روز بعدش رفتیم بازار فردوسی اونجا نفری ۵ بود که یه فیلم دیگه میدیدی نفری ۳😡

قیمت سینماش نفری ۱۰ تومن بود ولی روز بعدش رفتیم بازار فردوسی اونجا نفری ۵ بود که یه فیلم دیگه میدیدی ...

ما ازین کارت تخفیفا گرفتیم 80تومن دادیم یه کارت با 450تومن اعتبار بهمون دادن ولی میخوام ببینم ایا فقط برای سرزمینه یا برای بقیه جاها هم هست؟ مثلا سینماش؟ راستی شما کی رفتین؟ در کل خوش گذشت!؟ 

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    
ما ازین کارت تخفیفا گرفتیم 80تومن دادیم یه کارت با 450تومن اعتبار بهمون دادن ولی میخوام ببینم ایا فق ...

ما تولد امام رضا اونجا بودیم عالی بود 

ما ازین کارت تخفیفا گرفتیم 80تومن دادیم یه کارت با 450تومن اعتبار بهمون دادن ولی میخوام ببینم ایا فق ...

به خدا اطلاعی از کارت تخفیفا ندارم از همون اطلاعات ورودی پاساژ سوال کنی راهنماییت میکنن