2777
2789

قبل از ضد آفتاب رنگی هم میتونی پرایمر بزنی اصلا محدودیت نداره کحتما زیر کرمپودر باشه..

بله بدون کاسیلر میشه استفاده کرد این دوتا اصلا خیچ ربطی بهم ندارن وکارای متفاوت انجام میدن

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

آره میشه زد چون کاری نمیکنه که فقط منافذ رو می بنده و صاف میکنه صورتو 

زیر چشم نباید پرایمر بزنی

پرایمر و کانسیلر ربطی به هم ندارن کانسیلر برای پوشش سیاهی زیر چشمه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل از ضد آفتاب رنگی هم میتونی پرایمر بزنی اصلا محدودیت نداره کحتما زیر کرمپودر باشه.. بله بدون کاس ...

چقدر اشتباه تایپی😓

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

عزیزم ذاتن پرایمرو قبل از ارایش استفاده میکننن که منافظ پوستت بسته بشه که وقتی کرم پودرتو زدی روی پوستت بمونه به خورد پوستت نره 

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 
پرایمر واسه چیه

زیر ساز ارایشه..

پوست رو صاف میکنه ..منافذرو میبنده..کلا برا ناهمواریه پوسته..تا ارایش خوب روش بشینه...

آره میشه زد چون کاری نمیکنه که فقط منافذ رو می بنده و صاف میکنه صورتو  زیر چشم نباید پرایمر بز ...

نه کانسیلر برای پوسششدهی سیاهی چشم نیست نارنجی واسه پوشش دهی کبودی و سیاهی دور چشمه کانسیلر و کانتور برای متعدل سازی چهره هستش 

زیر ساز ارایشه.. پوست رو صاف میکنه ..منافذرو میبنده..کلا برا ناهمواریه پوسته..تا ارایش خوب روش بشین ...

ممنون 😘چه مارکی خوبه بگیرم؟

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود 🌴ما را زمانه گر شکند ساز می شویم🎻

بهترینش که بنیفیت هست...

توایران اصلش نیست باید از انلاین شاپ خرجی بخری

نه کانسیلر برای پوسششدهی سیاهی چشم نیست نارنجی واسه پوشش دهی کبودی و سیاهی دور چشمه کانسیلر و کانتور ...

بله میدونم نارنجی و زرد

ولی کانسیلر سبکه و برای زیر چشم استفاده میشه

در کانتور هم میشه ازش استفاده کرد

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

پاستل هم خیلی خوبه ولی گرونه

بله میدونم نارنجی و زرد  ولی کانسیلر سبکه و برای زیر چشم استفاده میشه در کانتور هم میشه ازش ا ...

اره عزیزم ولی بعد ی مدتی میبینی سیاهیا مشخص شد باید پودر فیکست خوب باشه که موندگاری داشته باشه