2821
2789
عنوان

دیگه نمیام.....

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 32 پست

اینجا دختر ۱۶ ساله و ۱۵ ساله هم هست ..

من ۱۹ سالمه دوسه نفر ب منم این و گفتن .. خودت چند سالته مگ؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یااااخدااااااا۱۲ساالته؟؟؟؟😓😓🤤🤤🤤😣😣😣

دخترخاله من ۱۲ سالشه فک میکنه بچه از تو ناف درمیاد😂😂فداش بشم من

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

تو گفتی و مام باور کردیم....

میری هی برگردی حالا یاخاموش یا با ی کاربری دیگه..

ولی نکن اینکارو چند سال بعد همس هات کلی پیشرفت کردن و خوش گذروندن و یه کسی شدن واسه خودشون ..

اونوقت پشیمون میشی..

واقعا بدردت نمیخوره اینجا..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

من ۲۰سالمه هنوز گاهی نطرمیدم بعضی خانوما جوری ادمو ضایع میکنن ک انگارخودشون متاهلن شدن چ...ریختن سرخودشون...بعصی نکات اینجاخوبه ولی بعضی سوالاتشون بی مورد ومسخره س.البتع بلانسبت بعضیا

صبراوج احترام نسبت به حکمت خداست...❤❤
تو گفتی و مام باور کردیم.... میری هی برگردی حالا یاخاموش یا با ی کاربری دیگه.. ولی نکن اینکارو چند ...

انوقت ببخشید یسری ازشماها سوالای جنسی تون رواینجامیپرسین  پیشرفت کردین ناسلامتی؟بااینکه خودتونم میدونیداقایون اینجا ومیخونن پیامارو...نی نی سایت فقط برای متاهلانیست برای همه هست 

صبراوج احترام نسبت به حکمت خداست...❤❤
2824
2823
2791
2779
2792