2777
2789
عنوان

درد رحم

142 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، من چند وقته خونریزی وسط پریودی دارم،الانم ده روز میشه درد رحم و کمر و پهلو امانم رو بریده،سونو دادم همه چی نرمال بود فقط دیواره رحم نازک شده بود،موقعی که استراحت میکنم مشکلی نیست یکم که بلند میشم فعالیت کنم داغون میشم.شما تجربه ای دارید که بهم کمک کنه؟

اگه قرص تنظیم پری دکتر بهتون داده بخورید بهتر میشید. منم پری نامنظم داشتم و نزدیک پری که میشد به شدت پایین کمرم درد میکرد به محض کمی فعالیت فکر میکردم کمرم داره میشکنه نه میتونستم بخوابم نه بلند بشم. از موقع مصرف قرص کاملا بهبود پیدا کردم 

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا چه قرصی بود عزیز؟

به من دوفاستون تجویز کردن. چون قصد بارداری دارم. از موقعی مصرف میکنم واقعا بهتر شده این دردای بد. نزدیک پری درد معمولی دارم که فکر میکنم طبیعیه. قبلا شبا از درد کمر و ران پاها خوابم نمی برد بعدش پری هم نمیشدم

به من دوفاستون تجویز کردن. چون قصد بارداری دارم. از موقعی مصرف میکنم واقعا بهتر شده این دردای بد. نز ...

این قرص مانع از بارداری نمیشه پس؟چه خوب!طریقه مصرفش چطور یه عزیز؟

این قرص مانع از بارداری نمیشه پس؟چه خوب!طریقه مصرفش چطور یه عزیز؟

نه مانع بارداری نیست. ولی به نظرم شما حتما برید دکتر با توجه به نتیجه سونوگرافی دکتر بهتون تجویزش کنه که با خیال راحت مصرف کنید. من از 15 پری به مدت ده روز هر شب میخورم بعد از اتمام قرص دو روز بعدش پری میشم

2790
2778
2791
2779
2792