2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

182 بازدید | 26 پست

سلام 

میشه از تجربیاتتون برای اقدام بچه دار شدن بگید؟

بعد چند ماه اقدام باردار شدین؟

رابطه بدون جلوگیری زیاد داشتین ؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخوای بچه دار شی ، هر چی تمرکز میکنی تو روز تخمک گذاریت نمیشی ، اگه نخوای تو پریودت هم رابطه داش ...

اره همه همینن 

اونای که خیلی پیگیرن خیلی طول میکشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

من پنج ساله جلوگیری نداشتم اما باردار نشدم،دکتر هم فقط چکاپ میرفتم نه برا بارداری می گفتم شد شد،نشد هم فعلا زوده.اما الان سه ماه اقدام کردم،دوماه کلومیفن خوردم ماه قبل یه علایم هایی داشتم فکر کردم باردارشدم اما افتادم یه خونریزی وحشتناک که اورژانسی رفتم بیمارستان گفتن احتمالا خواسته نطفه بگیره نگرفته یا افتاده...الان این ماه هم کلومیفن خوردم ده روز مونده به پریود کشاله ران و لگنم خیلی درد میکرد،الان بهتر شده خفیف اما زیر شکمم سمت چپ درد دارم بعضی اوقات،بتظرتون امکان داره باردار باشه؟منتظرم ببینم پریود میشم یا نه بعد بی بی چک بزنم

پریودت که تموم شد اقدام کن اینجوری هم رحمت پایین تره هم امکان تخمک گذاری بیشتر من اینجوری کردم همون ...

مردا همکاری نمیکنن   من  سه روز دیگه پاک میشم  حالا شانس شوهرم  افسرده شده بخاتر خواهرش که داره جدا میشه 

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
۲سال اقدام کردیم تا شد تازه دکتر میگف جفتتون سالمین😒😒 کلا نازایی زیاد شده لامصب

خیلی زیاد شده 

نمیدونم چرا