2777
2789
عنوان

کمکم کنید

118 بازدید | 15 پست

خانما یه خواستگار دارم ک دقیقا 2 ماه پیش اومدن خواستگاری. همه چی خوب بود و همش میومدن و میرفتن. تا روز آزمایش ک ما باهم قرار گذاشتیم ک صبح بریم این آقا پسر با باباش دعواش شد و نیومد دنبالم. دیگه از اونروز بابام پاشو کرده تو یه کفش ک جواب منفیه. این آقا  پسرم ک بیخیال نمیشه. باباش از خودش سمج تر. راهکار بهم بدین تو روخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پسره بگو شخصا با بابات قرار بزاره یه جایی غیر از خونه مثلا بره محل کار پدرت باهاش صحبت کنه و ازش معذرت خواهی کنه و بگه که سو تفاهم شده . البته که باید از خود شما هم که کاشته شدی و نیومد دنبالتون هم مبسوط عذرخواهی کنه

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

بابات راست میگه

دیگه این مدلی ندیده بودیم از روز ازمایش بد قولی کرده

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بعد خودشم چندین بار از بابام عذرخواهی کرد. حتی بابام قبول کرد. ولی بعدش دوباره رفت سر خونه اول. باباش کلی اومد عذرخواهی کرد ک البته با توهین بابام مواجه شد😐

بگو بابا هرچی از نظر تو درسته از نظر منم درسته.دنبال راهکار نگرد.باباته چهارتا پیراهن بیشتر از تو پاره کرده خوب میفهمه خوب و بد چیه.بهتون بی احترامی شده

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

خواستگار که کم نیس.این نشد بعدی

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
به پسره بگو شخصا با بابات قرار بزاره یه جایی غیر از خونه مثلا بره محل کار پدرت باهاش صحبت کنه و ازش ...

این کارو کرد. خودش توی شهری دیگس. ولی کلی زنگ زد. عذرخواهی کرد. خانوادشو فرستاد. ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. همش میگه من یه بار یه اشتباه کردم الآن پشیمونم. یه فرصت فقط بهم بدین

منم بودن دخترمو به همچین ادمی نمیدادم فردا میخواد به هر دلیلی سرکارت بزاره 

پدرت چقدر عاقله و دوست داره قدرشو بدون

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع