2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

269 بازدید | 36 پست

سلام مامانای عزیز خدا قووت 

مامانا میخاستم بدونم پسرم 20 ماهشه خوبه برای شروع از پوشک گرفتن ؟؟ مامانایی که تو این سن بچه هاشونو از پوشک گرفتن تجربه هاتون رو میشه بگید؟؟ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من دخترم رو دقیقا تو این سن گرفتم

سه هفته خونه موندم تا عادت کرد هرچی سن کمتر باشه بچه بئشتر اذیت میکنه 

البته بگم پسر دوستم چهار ساله هست هنوز پوشکه همکاری نمیکنه البته مامانشم یه کم تنبلی میکنه دلش میخواهد این خود ب خود بره تو دستشویی و جبش کنه بدون زحمت

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
من دخترم رو دقیقا تو این سن گرفتم سه هفته خونه موندم تا عادت کرد هرچی سن کمتر باشه بچه بئشتر اذیت م ...

خب عزیزم بعد سه هفته دیگه خودش میگفت جیش دارم یا بازم شما هر دفعه برای ادرار و مدفوع میبردیش؟ میشه کمکم کنید؟ الان شب ادراری نداره خدایی نکرده؟ 

خب عزیزم بعد سه هفته دیگه خودش میگفت جیش دارم یا بازم شما هر دفعه برای ادرار و مدفوع میبردیش؟ میشه ک ...

بله عزیزم از همون روز سوم چهارم میگفت خودش ولی من چون جایی رو نجس نکنه بیرون نرفتم فقط موقع هایی ک سرگرم بازی بود یادش مینداختم ک بیا بریم جیش کنیم

نه اصلا حتی یک بار تا حالا نداشته

میشه لطفا واضح بهم بگید امادگی ینی چی؟ یعنی چه علائمی؟؟ 

مهمترین علایم آمادگی جیش نکردن تو خوابه بعد از ظهرها هست

باید ببینی وقتی میخوابه جیش میکنه یا نه اگه پوشکش خشک بود اولین اعلام آمادگی هست

ببین دختر من اصلا تو خواب جیش نمیکردا

بعد یه مدت بود میگفت مامان پی پی دارم برا همین مصمم شدم برای از پوشک گرفتنش

دخترمنم ۲۶ ام شد دوسال.الان تقریبا دو هفته هست از پوشک گرفتمش.فقط دو روز اذیت کرد دیگه میگه.

ماشاااااءاالله خدا حفظش کنه تورو خدا برای منم دعا کنید از این مرحله سخت راحت شم خیلی استرس دارم پسرم تازه رفته تو 21 ماه اما تو خواب کلا جیش نمیکنه ن شب تا صب ن بعدازظهرا کنترل ادرارشم داره الان حتی اگه نبرمش دووو ساعت ولی پی پی یکی دوبار تو شلوارش خرابکتری کرده یکی دو بارم بهم فهمونده پی دارم خلاصه منو از یاد نبرین انشااااالاه موفق بشم از

مهمترین علایم آمادگی جیش نکردن تو خوابه بعد از ظهرها هست باید ببینی وقتی میخوابه جیش میکنه یا نه اگ ...

عزیزم میخاستم بگم نیکان شب تا صبح یا بعدازظهرا تو خواب جیش نمیکنه کلا تو خواب جیش نمیکنه 

دوم اینکه ادرارشو ب نظر خودم اگه ی ساعتم نبرمش کنترل میکنه 

امروز مثلا از ساعت 4 تا 6 نبردمش میگفتم میگف ن یا یکم بد قلق شده با اینکه چند روزه تازه شروع کردم لجبازی میکنه میگه نمیام تو دستشویی 

اما با این حال ک تو این دو ساعت اب و نوشیدنی و سالاد و اینا قبلشم شیر خوزده بود جیش نکرد تا بردمش تو دستشویی اما بزور میشینه جیش میکنه همش دوس داره با وسیله های وستشویی بازی کنه 

و اینکه اما پی پی دو بار تا الان بی ادبی هم هس تو شورتش کارشو کرده ی بار جنگل بودیم ی بارم امروز برده بودمش تو پارکینگ خونمون 

با وجودی ک چند بار گفتم نیکان بریم جیش؟ گف نه ولی بعدا دیدم پی پی کرده تو شورتش 

اما دیروز و امروزم وقت پی پی اولش بهم فهموند با دست زدن ب پشتش گف پی فهمیدم پی پی داره هر دو بار تا نگاه کردم دیدم اندازه ی عدس شورتش کثیف شده وقتی بردمش تو دستشویی با کلی ترفند ک نشست پی پی کرد تا این حده کلا نیکان 

مامانم اینا و ی سری اطرافیان میگن ول کن الان باشه چند ماه دیگه من میگم الان ک چند روز دارم تمرین میکنم بگیرمش دوس دارم دیگه این مرحله سخت تموم شه فکرم درگیرش نباشه دیگه انقد حالا چ ی ماه طول بکشه چ 20 روز یا بیشتر موندم باور کن 

انقدر روزا استرس دارم از تنها بودن با نیکان همش میگم نکنه نیاد دیگه دسشویی و همیشه کارشو تو شلوارش کنه یا اینکه اگه این همه مدت تمرین کنم و خودمک خسته کنم نکنه یاد نگیره و همچنان بعد ی ماهم بخام همیشه خودم یاداوریش کنم یا پی پیشو تو شلوارش کنه همیشه کلی استرس دارم  

اینا یکم منو میترسونه و استرس میده منو این فکرا همه 

کلا تو ی سری مسائل خیلی ضعیفم شاید دارم این کارو میکنم اما تو دلم ی آشوبیه حس تنهایی دارم فکر میکنم چه کار سختی رو باید تنهایی انجام بدم اگه بی نتیجه بمونه کارم چی کلی فکرای بد 😔😔😔😔😢😢😢

عزیزم میخاستم بگم نیکان شب تا صبح یا بعدازظهرا تو خواب جیش نمیکنه کلا تو خواب جیش نمیکنه  د ...

عزیزم اصلا عقب نشینی نکن نصف بیشتر راه رو رفتی ادامه بده

برچسب کارتونی بخر بزار دستشویی هر بار ک رفتی جیش کرد بهش بده بزنه ب دیواردسشویی یا هروقت پی پی کرد بهش خوراکی ک دوست داره جایزه بده 

وقتی جیش میکنه تو دستشویی جیغ بکش هورا بکش دست بزن ذوق کن بچه ها عاشق هیجانن

وقتی پی پی میکنه بهش بگو خونه ی پی پی اونجاست اشاره ب چاه دستشویی کن بگو باید بره تو خونش نه تو شورت تو بعد بای بای کنید با پیپیش

شاید مسخره بیاید ب نظرت ولی رو دختر من جواب داد ب خیلی ها هم گفتم ک انجام دادن و نتیجه گرفتن 

فقط دعوا و سرزنش ممنوع 

حس عذاب وجدان بهش نده

جایی نرو ک استرس نجاست داشته باشی

سختی کارت نهایتا ده روزه 

عزیزم اصلا عقب نشینی نکن نصف بیشتر راه رو رفتی ادامه بده برچسب کارتونی بخر بزار دستشویی هر بار ک رف ...

ممنون خانومی خیلی لطف کردی چقدر خوب روحیه میدید کاش همه دور و بریام مثل شما بودن سپااااس 

فقط صبح ها اشکالی نداره قبل شیر خوردنش از خواب بیدارش میکنم میبرمش دستشویی و میایم اما با عر غر میاد و اصلا هم نمیذاره سر پاش کنم فقط دوس داره بشینه خودش جیش کنه این اشکالی نداره ک بیدارش میکنم چون اکه تو خواب شیرشو بخوره خودشو خیس میکنه ب محص شروع کردن شیر خوردن 

ممنون خانومی خیلی لطف کردی چقدر خوب روحیه میدید کاش همه دور و بریام مثل شما بودن سپااااس  ف ...

ب نظرم الان دیگه نباید تو خواب شیر بخوره 

آخه میدونی من ماه قبل ش دخترم از شیر گرفتم ماه بعد از پوشک و ماه سوم جای خوابش جدا کردم 

ب نظرم وقتی شیر میخواد باهاش بازی کن تا شنگول شه بعد ببرش دستشویی 

خواهش میکنم عزئزم کاری نکردم

همیشه نظر مخالف هست مهم اینه ک این آمادگی تو شما و بچه تون حس شده