عزیزم میخاستم بگم نیکان شب تا صبح یا بعدازظهرا تو خواب جیش نمیکنه کلا تو خواب جیش نمیکنه
دوم اینکه ادرارشو ب نظر خودم اگه ی ساعتم نبرمش کنترل میکنه
امروز مثلا از ساعت 4 تا 6 نبردمش میگفتم میگف ن یا یکم بد قلق شده با اینکه چند روزه تازه شروع کردم لجبازی میکنه میگه نمیام تو دستشویی
اما با این حال ک تو این دو ساعت اب و نوشیدنی و سالاد و اینا قبلشم شیر خوزده بود جیش نکرد تا بردمش تو دستشویی اما بزور میشینه جیش میکنه همش دوس داره با وسیله های وستشویی بازی کنه
و اینکه اما پی پی دو بار تا الان بی ادبی هم هس تو شورتش کارشو کرده ی بار جنگل بودیم ی بارم امروز برده بودمش تو پارکینگ خونمون
با وجودی ک چند بار گفتم نیکان بریم جیش؟ گف نه ولی بعدا دیدم پی پی کرده تو شورتش
اما دیروز و امروزم وقت پی پی اولش بهم فهموند با دست زدن ب پشتش گف پی فهمیدم پی پی داره هر دو بار تا نگاه کردم دیدم اندازه ی عدس شورتش کثیف شده وقتی بردمش تو دستشویی با کلی ترفند ک نشست پی پی کرد تا این حده کلا نیکان
مامانم اینا و ی سری اطرافیان میگن ول کن الان باشه چند ماه دیگه من میگم الان ک چند روز دارم تمرین میکنم بگیرمش دوس دارم دیگه این مرحله سخت تموم شه فکرم درگیرش نباشه دیگه انقد حالا چ ی ماه طول بکشه چ 20 روز یا بیشتر موندم باور کن
انقدر روزا استرس دارم از تنها بودن با نیکان همش میگم نکنه نیاد دیگه دسشویی و همیشه کارشو تو شلوارش کنه یا اینکه اگه این همه مدت تمرین کنم و خودمک خسته کنم نکنه یاد نگیره و همچنان بعد ی ماهم بخام همیشه خودم یاداوریش کنم یا پی پیشو تو شلوارش کنه همیشه کلی استرس دارم
اینا یکم منو میترسونه و استرس میده منو این فکرا همه
کلا تو ی سری مسائل خیلی ضعیفم شاید دارم این کارو میکنم اما تو دلم ی آشوبیه حس تنهایی دارم فکر میکنم چه کار سختی رو باید تنهایی انجام بدم اگه بی نتیجه بمونه کارم چی کلی فکرای بد 😔😔😔😔😢😢😢