2777
2789
عنوان

خَخ...

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 76 پست
ای جاااانم. دلم ضعف رفت.  وااااااای   خدایا منم میخام از اینا. البته هنوز مجردم، اول بای ...

بابا بچه هاتو پیدا کردی ببین تو فامیل شوهرت بابا بچه های منم نیوفتاده؟😂😐🤚🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 پسر من ۱۴ ماهش بود به هندوانه میگفت نَینا.همه فکرمیکردن میگه نعناع😂😂😂😂به شکلات میگفت گوگولات.به کتاب میگفت گوگودا.به بادکنک میگفت گوگونک .😂😂😂😂فقط من میفهمیدم که چی میخواد.الان دوسالشه به جوی آب میگه آبدَریا😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
😂😐نداریم

موخااااااام😂😐

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
😂😂😂😂 پسر من ۱۴ ماهش بود به هندوانه میگفت نَینا.همه فکرمیکردن میگه نعناع😂😂😂😂به شکلات میگفت گو ...

دختر منم ب کنترل میگه لولو

ب چایی میگه چاچا

ب فندک میگه جیزَ😑😂

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

برادرزاده منم بیست ماهشه یه مدت مدام میگفت اندود بده نمیفهمیدم چی میخواد میبردمش سر یخچال بهش هر میوه ای میدادم نمیخورد 

اخر سر ابجیش که ۶سالشه گفت عمه انگور میخواد اخه اصلا فکرش نمیکردم انگور دوست داشته باشه هیچ میوه ای نمیخوره به جز انگور و هندونه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
بابا بچه هاتو پیدا کردی ببین تو فامیل شوهرت بابا بچه های منم نیوفتاده؟😂😐🤚🏻

نه والا. دارم میگردم ولی نیس. شما مال خودتو پیدا کردی ازش بپرس ببین مال منو ندیده؟؟؟ فقط بیاد دو تا از این جوجوها بده و بعد هر جا خواست بره  

خیلی 
😂😂😂😂 پسر من ۱۴ ماهش بود به هندوانه میگفت نَینا.همه فکرمیکردن میگه نعناع😂😂😂😂به شکلات میگفت گو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂زبونشو با گ باز کرده الهی خدا حفظش کنه