2777
2789
اگه با منی بله

اگه بذاری ناخن های خودت در بیاد و تقویتش کنی از این قشنگ تر میشه 

من روزی دو بار ناخن هامو بل روغن زیتون و روغن نارگیل چرب میکنم تقویت شده عالی شده حاضر نیستم دوباره با کاشت نابود کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه بذاری ناخن های خودت در بیاد و تقویتش کنی از این قشنگ تر میشه  من روزی دو بار ناخن هامو بل ...

ناخنام داغونه خیلی نرمه حتی یک هزارم میلیمترم که درمیاد میشکنه و پاره میشه

روغنا رو قاطی میکنی؟

اگه بذاری ناخن های خودت در بیاد و تقویتش کنی از این قشنگ تر میشه  من روزی دو بار ناخن هامو بل ...

ناخن ۹۰ درصدش ژنتیکیه جنسش ۱۰ درصد مراقبت 

کسی ک جنس ناخونش شخمی باشه شخمیه دیگه حالا تو وردار روش خاویار بمال

خوب نمیشه خواهر منننن

ناخنام داغونه خیلی نرمه حتی یک هزارم میلیمترم که درمیاد میشکنه و پاره میشه

برا من بعد کاشت اینجوری شد البته سه سال پیش ، از همون موقع شروع کردم روزی دو بار مخصوصا هر شب دستم رو با روغن زیتون یا روغن نارگیل چرب میکنم الان عالی شده اینقدر محکم شده که دیگه نمیشکنه 

ناخن ۹۰ درصدش ژنتیکیه جنسش ۱۰ درصد مراقبت  کسی ک جنس ناخونش شخمی باشه شخمیه دیگه حالا تو وردار ...

ناخن بعد کاشت شخمی میشه بس که میذاری متوجه نمی شی پس چرا بعد سه سال که کاشت نمیزنم و ناخن هامو تقویت می‌کنم عالی شده،  بزن اینترنت نوشته ناخن آسیب میزنه خود ناخن کارا هم میگن دیگه تو میخوای انکارش کنی!!!!!

ناخن بعد کاشت شخمی میشه بس که میذاری متوجه نمی شی پس چرا بعد سه سال که کاشت نمیزنم و ناخن هامو تقویت ...

باشه عزیزم میشه از ناخونای تقویت شده ات ی عکس بدی مارو از گمراهی در بیاری؟؟