2777
2789
تو کار خونه و... هیچ مشکلی پیش نمیاد راحتی؟؟

من مث وحشیا کار میکنم بعضی وقتا نوک یکیش میشکنه معمولا ناخن اشاره ام اما خب در هر صورت راحتم واسه ماه رمضون برداشته بودم اصن نمیتونستم کار کنم رفتم دوباره کاشتم

جای خوب باید بری که ناخنت مثل دوستمون که کامنت داده نابود نشه. من جای بدم رفتم که راضی نبودم اما الا ...

برا منم قارچ نزد ولی وقتی برداشتم کاملا ناخن هام نابود شده بود حتی رشدش کم شده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سالنش معتبره عزیزم ، خودت عقل داری فکر کن چندین مواد شیمیایی به مدت طولانی بخواد روی ناخن هات باشه ا ...

ناخن چجوری از رشد میفته؟ اگه از رشد میفتاد که مجبور نبودیم هی بریم ترمیم

از ریشه بلند میشه دیگه

من طرفدار ناخن کاشت نیستم اگع جنس ناخنم خوب بود نمیکاشتم اما با شمام مخالفم

ناخن چجوری از رشد میفته؟ اگه از رشد میفتاد که مجبور نبودیم هی بریم ترمیم از ریشه بلند میشه دیگه ...

بزن اینترنت بخون خودمم تجربه داشتم ، به ناخن صدمه میزنه کاشت ، حتی خود ناخن کارا هم میگن 

به نظرم به جا اینکه همو بترسونین بیاین راهنمایی کنین

کاشت ناخن اگه درست انجام شه هیچ مشکلی پیش نمیاد

وقتی هم ک کاشتو بر میداری ناخونت نرم میشه و شکننده اما وقتی ناخون تازه در بیاری مث روز اولش میشه

من تجربه دارم که میگم

هم کاشت هم برداشت😂