2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن بابا هستش یکی پیدا کردم 3800ولی بازم زیاده 

گلم الویت اولت این باشه کار دکترت خوب باشه

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂

ما دختر فامیلمون۳ تومن عمل کرد دماغشو خیلی بد شده و پشیمونه  همش میگه کاش میزاشتم پولم جور میشدو بیشتر میرفتم دکتر خوب کار دکترش خوب نبوده  البته الان فکر نکنم دیگه با ۳ تومن عمل کنن 

ینی چی ميشه دقیقتر بگی

مثلا من تو تهران بیمارستان امام حسین رفتم قسمت جراحی فک و صورت اسکن گرفتن دکتره گفت خیلی انحرافت شدیدع بینتم خیلی گوشتیه شاید ده درصد عوض شی دیگه اومدم بیرون قیمت نپرسیدم.اگه بینیت استخوانی باشه اوکیه

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه