2777
2789
عنوان

مامان های بابلی میشه بیایین؟؟؟

3736 بازدید | 30 پست

من باید برای سزارین و طبیعی و دکترم تصمیم بگیرم. الان رفتم تو ماه 7. تا الان پیش دکتر خوشبخت رفتم. دوست دارم طبیعی باشه اما ظاهرا دکتر خوشبخت سر زایمان طبیعی نمیاد. منم میترسم مشکلی پیش بیاد تو روند زایمان و دکتر بالا سرم نباشه برای همین میخوام دکترم رو عوض کنم. شما پیش کی رفتین؟طبیعی بودین یا سزارین؟راضی بودین؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
ای کاش من بابل بودم میرفتم پیش این دکترخوشبخت 😄قائمشهرم . من از طبیعی وحشت دارم

دوست دارم طبیعی کنم. اما اینقدر که بد شنیدم ازش میترسم یه اتفاقی بیفته وسط طبیعی. نمیدونم اورژانسی مشکل پیش بیاد و دکترم بالا سرم نباشه چی کار میکنن؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بابلی نیستم اما دکتر زینال زاده کارش عالیه و بیمارستان بابل کلینیک برای سزارین با ایشون خیلی خ ...

منم تعریف کارش رو شنیدم. اما شنیدم پولکیه. باید بهش زیزمیزی داد برا سزارین

من پیش بابایی سزارین کردم عالیی بود بیمارستان کلنیک دکتر بابایی فوق العاده هست 

جای بخیه اش چطور بود؟چقدر طول کشید سرپا شدی؟هنوز جاش هست؟

سلام گلم من پیش دکتر میرحسینی میرم.

شنبه یکشنبه سه شنبه

روبروی بیمارستان یحیی نژاد خورشید نه ادرسشه.

حوری باید نوبت بگیری.

من ساعت هفت میرم تا ده نو بتم بشه.

همینجا هم تاپیک و بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی?postId=101985115

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
زیر میزیو خیلی دکترا میگیرن همین بابایی هم پنج سال پیش ازم 700 تومن گرفت 

خوشبخت اهل این چیزا نیست. کاش مطمین بودم بالا سرم میاد

سلام گلم من پیش دکتر میرحسینی میرم. شنبه یکشنبه سه شنبه روبروی بیمارستان یحیی نژاد خورشید نه ادرسش ...

زایمان کردی پیشش یا بارداری هنوز؟ کسی رو که پیشش زایمان کرده باشه ندیدم. 

دکتر خامسیان هم کار سزارینشون عالیه چند سال پیش بابل کلینیک سز میکردن نمیدونم هنوزم هستن یا نه؟

اسمش رو نشنیدم. خودتون سزارین کردین پیشش یا میشناسین کسی رو از نزدیک؟

زایمان کردی پیشش یا بارداری هنوز؟ کسی رو که پیشش زایمان کرده باشه ندیدم. 

باردارم

ولی خانومایی که میان اونجا زایمان کردن رو دیدم

راهی بودن تا بحال.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792