2777
2789

نمیتونم تحمل کنم خانواده شوهرمو...دلشون میخواد کمکم کنن ولی من حتی صداشون رو نمیتونم تحمل کنم.

بچم 11ماهشه از روز اول دایم میبردنش بالا از من جداش میکردن...اوایل شبا شوهرم میکفت به تو اعتماد ندارم مامانشو میاورد شبا کنارمون میخوابید مامانشم بچه رو میخوابوند کنار خودش من واقعا ناراحت میشدم ...نمیدونم حق دارم یا نه ولی هیچ وقت بخاطر اینکه بچمو ازم جدا میکردن نمیبخشمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینارو ب شوهرت بگو ادم چ چیزا میشنوه من بچه دار شم کسی غلط میکنه دست بزنه به بچم تا اخرررر میخان دخالت کنن😑😑😑😑

آنکس که اسب داشت غُبارش فرو نشست وای از گَرده سُم تازه خَر خریده ها 😑

وا حق داری کامل بچه توئه 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
بیخشید ولی عجب شوهر بیشعوری

همین الانم بردنش بالا منم از عصر اعصاب نداشتم اینقدر گریه کردم کل صورتم قرمزه مامانشم که اومد دید اینجوریه گفت خودت بیا ببرش من حالا با این صورت برم دیگه پدر شوهرم تا ی ماه سوژه مسخره کردن پیدا میکنه

همین الانم بردنش بالا منم از عصر اعصاب نداشتم اینقدر گریه کردم کل صورتم قرمزه مامانشم که اومد دید ای ...

خب ببرنش

تو استراحت کن 

دیگه زیادی حساس شدیا

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

واقعا ک یعنی چی بهت اعتماد ندارم 

من باشم مجبورش میکنم برام خونه جدا بگیره باهاشون ارتباطمو کم میکنم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ای بابا😶

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤