2821
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 28 پست

باید یبوستتو کنترل کنی 

تا یبوست باشی جوش نمیخوره همین شیاف خوبه 

زیتون بخور انجیر آب زیاد روغن زیاد با سالاد راه برو حلقه بزن 

من میرفتم دستشویی عرق میکردم نفسم میگرفت انقدر یبوست داشتم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم..پس برم داروخونه انتی فیشربگیرم..انشالله خوب شه..اون دردیو ک خودم کشیدم نمیخام بچمم بکشه. ...

حتما خوب میشه عزیزم نگران نباش 

هروقت حس کردی داره دستشویی میکنه سعی کن پوشکشو باز کنی آب ولرم بهش بگیری راحت دستشویی کنه

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس

الهی بمیرم برای نی نی چه دردی میکشه😢 من با این سنم شقاق داشتم آرزوی مرگ میکردم از درد چه برسه به بچه😢 بعد از مدفوع مقعدشو با آب گرم و شامپو بچه بشور نزار عفونت کنه.. عفونت درد رو چند برابر میکنه.. بعدم پماد رکتول برای من عالی بود نمیدونم به درد بچه میخوره یا نه.. شیاف گلیسیرین هم بزار براش که دفعش راحت باشه.. کلا باید مقعدش رو چرب نگه داری با پماد که ترک ترمیم بشه.. اگه خشک باشه اونجا ترک عمیق تر میشه.. آب گرم هم خونرسانی رو به اونجا بیشتر میکنه و زخم زودتر خوب میشه پس سعی کن زیاد پشتشو آب گرم بریزی... الهی خوب بشه بچه

سلام گلم..بردمش دکتر دباره،گف شیش ماه طول می کشه خوب شه،انتی هموریید داد،گف هفته ای دوبار..حالا همه میگن باید میبردیش پیش دکتر گوارش..برا یکم وقت گرفتم ببرمش..اصن درمونده شدم،نمیدونم ب حرف کی گوش بدم.

سلام گلم..بردمش دکتر دباره،گف شیش ماه طول می کشه خوب شه،انتی هموریید داد،گف هفته ای دوبار..حالا همه ...

خانم دخترگلت خوب شد چیکارکردی بچم داره درد میکشه اونم شقاق داره

خانم دخترگلت خوب شد چیکارکردی بچم داره درد میکشه اونم شقاق داره

عزیزم..من چنتا دکتر بردمش گفتن شقاق داره...اخر سر بردمش پیش ی دکتر دیگ..قشنگ معاینش کرد گف اصن شقاق نیس..ی حساسیته..داروم نداد.میخای توام ببرش ی دکتر بهتر.من شیرازم گلم..

من چون خودم شقاق داشتم و درد وحشتناک..یکی تو تا ترک ک اطراف مقعد بچم دیدم فک کردم اونم شقاق داره..پیش هر دکتریم ک میبردمش میگفتم دکتر شقاق نداره،اونام طبق همین حرفم میگفتن اره شقاقه..البته من بچمم هیچوقت موقع مدفوع کردنش اذیت نمیشد..تا اینکه رفتم پیش این دکتره..خداروشکر خیالمو راحت کرد 

عزیزم..من چنتا دکتر بردمش گفتن شقاق داره...اخر سر بردمش پیش ی دکتر دیگ..قشنگ معاینش کرد گف اصن شقاق ...

ممنون اتفاقا بردم فوق تخصص گوارش معاینه کرد گفت چیزی نیست فقط میترسه پیدرولاکس داد شکرخداخوب شده بعداون یواش یواش