2821
2789
عنوان

درمان جوش

168 بازدید | 14 پست

سلام، این تاپیک زدم واسه کسایی که مثل من از جوش 

صورت و جاش  رنج میبرن

البته یه تجربه شخصیه که دلم خواست به اشتراک بذارم

من از دوران بلوغ صورتم جوش میزد دوسال پیش تحت نظر پزشک راکوتان خوردم ولی فقط یک سال صورتم خوب بود و دوباره شروع به جوش زدن کرد حتی بعد راکوتان جای جوش ها میموند و حفره میشد، کلی دکتر پوست رفتم و کلی خرج کردم تمام پمادا و قرصا و لایه بردارارو امتحان کردم ولی بعد یه مدت پوستم بهشون عادت میکرد

بعد دایم تو اینترنت دنبال ماسک های مختلف بودم و همه رو امتحان میکردم

تا اینکه رسیدم به ماسک نشاسته

الان چون پوستم حساسه به خاطر لایه برداری بیش از حد، نشاسته رو با چند قطره آب ترکیب میکنم و به صورتم میزنم‌ تا زمانی که کاملا خشک بشه

به نظرم از همه ماسک ها راحت تره ، خیلی راحت درست میشه و خیلی راحت شسته میشه بدون دردسر

صبح ناشتا هم خاکشیر با کمی عرق کاسنی میخورم

خداروشکر پوستم کاملا خوب شده تمام لکه ها رفته و دیگه جوش جدید نزدم تقریبا شبیه همون دورانی شده که راکوتان خورده بودم

شماهم امتحان کنید صبور باشید تا نتیجه بگیرید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم عین خودت بعد راکوتان هم برگشتن.ولی من دیگه بیخیالشون شدم.اتفاقا چند شبه دارم نشاسته و ابلیمو میزنم.والا بدتر شدن این ماه بخاطر قرص .نمیدونم این ماسک خوب میکنه یانه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

من همه کار کردم بی فایده بود ..دارم راکوتان میخورم...ولی مشکل اصلیم همین حقره هاس ک از نوجوونی بوجود اومدن دارم‌میکرونیدلینگ میرم معجزه نکرد ولی بهتر شده نسبتا

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

منم عین خودت بعد راکوتان هم برگشتن.ولی من دیگه بیخیالشون شدم.اتفاقا چند شبه دارم نشاسته و ابلیمو میز ...

البته اول باید ریشه یابی بشه که چرا جوش میزنیم

امیدوارم نتیجه بگیری عزیزم

من همه کار کردم بی فایده بود ..دارم راکوتان میخورم...ولی مشکل اصلیم همین حقره هاس ک از نوجوونی بوجود ...

اگه برگردم به عقب هیچوقت راکوتان نمیخورم، کلی عوارض برام داشت که هنوز همرامه

من تنها پوستم فقط با راکوتان بهتر شده چی بگم والا

البته چند تا دوستام خوردن چند ساله میگذره خیلی راضی هستن

ایشالا برای شماهم همینطور باشه

ولی برای من  خیلی بد بود خیلی پشیمونم