2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست
اصلا ناشکری نیست که  واقعا شرایط ادم سخت میشع متاسفانه ما اگر بخوایم یکم خودمون سبک کنیم سریع ...

من چون ناخواسته باردار هم شدم بیشتر خود خوری می کنم😔😔😔😔

خدایا مرررسی بابت تموم نعمت هایی ک ب من دادی بابتهمسر خوب وپسر قشنگممرررسی ک هیچ وقت منتظرم نذاشتی.دوست دارم خدا
کاش دنیا ی دکمه برگشت ب عقب داشت😔😔 دلم میخواست ی وقتی بجه دار میشدم ک از داشتنش لذت میبردم نه ک ه ...

حرفات حرف دل منه همش از این فکرا میکنم ولی خب اونا گناهی ندارن 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش دنیا ی دکمه برگشت ب عقب داشت😔😔 دلم میخواست ی وقتی بجه دار میشدم ک از داشتنش لذت میبردم نه ک ه ...

متاسفانه منم همین مشکل رو داشتم سنم و سالهای ازدواج کردنم رو شمردم نه نیاز به بچه و اینکه بخ ام حس مادری رو تجربه کنم 

وایه همین هم خودم اذیت شدم هم بچم هم شوهرم

خخخخخ
حرفات حرف دل منه همش از این فکرا میکنم ولی خب اونا گناهی ندارن 

اره منم وقتی ک خیلی ذهنم درگیر میشه میگم گناه نی نی چیه اون ک ب خواست خودش ب این دنیا نیومده ولی خوب حسای منفی همیشه قوی ترن اصلا اینکه یکی میگه کاش بچه دار شم برام بی معنی چون فکر می کنم نبود بچه خللی تو زندگی ایجاد نمی کنه😔

خدایا مرررسی بابت تموم نعمت هایی ک ب من دادی بابتهمسر خوب وپسر قشنگممرررسی ک هیچ وقت منتظرم نذاشتی.دوست دارم خدا
اره منم وقتی ک خیلی ذهنم درگیر میشه میگم گناه نی نی چیه اون ک ب خواست خودش ب این دنیا نیومده ولی خوب ...

دقیقا البته من وقتی پسرم نوزاد بود بیشتر این فکرارو میکردم چون شوهرم آدم همراهی نبود بینهایت اذیت شدم الان هم گاهی این فکرا رو میکنم ولی نه بشدت قبل . البته من یک ماه به عروسیم مونده بود فهمیدم باردارم خیلی برام سخت گذشت.

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
متاسفانه منم همین مشکل رو داشتم سنم و سالهای ازدواج کردنم رو شمردم نه نیاز به بچه و اینکه بخ ام حس م ...

من تو زندگی هیچ مشکلی ندارم همسرم عالیه و هیچ مشکلی نداره وضع مالیمون هم در حد خودمون اکیه تنها فکر و مشکلم اینه الان، نمیتونم با کسی درد و دل کنم فقط ب همسرم میگم ک اونم دلداری میده و میگه کاریه ک شده و فرشته ای ک خدا هدیه داده اصلا اینقدر فکرم درگیره ک افکارم منفی شده ک فکر می کنم زندگی کردن الکی برام احساس می کنم فقط اونایی ک دونفرن دارن زندگی می کنن چون با بچه محدودیت زیاده و بزرگ تر هم ک بشه محدودیت های دیگه ای داره کلا باید مغزم و عوص کنم😂😂

دقیقا البته من وقتی پسرم نوزاد بود بیشتر این فکرارو میکردم چون شوهرم آدم همراهی نبود بینهایت اذیت شد ...

من با وجود همکاری های همسرم و اینکه دو سال بعد ازدواج بچه دار شدم بازم افکارم اینه🤦🏽‍♂️

خدا حفظش کنه برات عزیزم امیدوارم سایتون سال های طولانی روسر نی نیتون باشه و خوش خرم زندگی کنید😊

الان اوضاع چطوره پسرم جدام میگه نی نی بیار  موندم میترسم پشیمون بشم بیارم ، نیارم چند ساله بعد ...

کوچیکه خوبه اذیت نمی کنه

بزرگه از محبت زیاد به خواهرش از اون ور بوم افتاده😂😂

دوسش داره اما با صدای بلند و فشار دادن و ....اذیتش میکنه😄

کوچیکه خوبه اذیت نمی کنه بزرگه از محبت زیاد به خواهرش از اون ور بوم افتاده😂😂 دوسش داره اما با صد ...

😂😂😂خدا حفطشون کنه برات عزیزم

الان راضی هستی  من خیلی مرددم  پسرت در کل خوشحاله؟؟

ب نظرم اختلاف سنی کم بهتره اگه دو فرزند داشتن رو دوست دارید زودتر اقدام کنید بهتره من ی برادر دارم ک دقیقا ده سال ازم کوچیکتره هیچ وقت باهم بازی نکردیم تا اون بزرگ شد و ب سن بازی و هم بازی رسید من تو فضای درس و دوره نوجوونی بودم

ب نظرم اختلاف سنی زیاد خوب نیست