2777
2789
عنوان

بچه داری

231 بازدید | 29 پست

سلام خانم گلا وقتتون ب خیر🌺

خانمایی ک نی نی کوچیک در حد یک سال دارین از بچه داری خسته نشدین؟من ک اصلا برای خودم وقت ندارم پسرم با هیچ اسباب بازی بازی نمی کنه و فقط میگه کنارم بشین حتی دستشویی هم نمیتونم برم.

گاهی از بچه دارشدن پشیمون میشم البته ناخواسته باردار شدم ولی همش با خودم میگم چرا مراقب نبودم و حالا حالا ها از زندگی دونفره لذت نبردم کسی مثل من هست؟

خدایا مرررسی بابت تموم نعمت هایی ک ب من دادی بابتهمسر خوب وپسر قشنگممرررسی ک هیچ وقت منتظرم نذاشتی.دوست دارم خدا

این حس همیشه باهات هست مخصوصا وقتایی که خسته میشی 

من که خودم خواستم و چند سال بعد ازدواج بچه دار شدم ادان بچم بزرگه هنوز گاهی عاین حسو دارم 

مثل متاهلایی که گاهی هوس مجردی دارن 

خخخخخ

منم از این فکرا زیاد میکنم..ی هو مثلا میگم اگه نبود الان فلان جا میرفتم...من ناخواسته نبود ولی اوردنم واس بستن دهن دیگران بود ...دلم میخواست مهر میرفت مدرسه خخخخ فعلا سه سالس

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم منم بچه يك ساله دارم اسباب بازي دوست نداره هميش ميخاد بغلم باشه ولي كمي صبور انشالله كمي بزرگتر ميشه هوشيار تر ميشه مسوليت تو هم كمتر ميشه... اين حرف ها نزن احساس پشيماني نكن ناشكري ميشه گناه داره از اين كه يك فرشته قشنگ داري نهايت لذتو ببر حالا حالا وقت برا خودت زياده مگه چند بار بچه اين سنو ترجبه ميكنه ؟؟ هر دوتاتون لذت ببرين برا خانوم مرتب و خوشگل بودن وقت زياد داوي 

این حس همیشه باهات هست مخصوصا وقتایی که خسته میشی  من که خودم خواستم و چند سال بعد ازدواج بچه ...

متاسفانه حس قوی گاهی کسایی ک بچه ندارن و میبینم ی حس حسادتی تو دلم ایجاد میشه همش باخودم میگم ک اگه بچه نداشتم الان با همسرم راحت بودم ب خودم و خونه و زندگیم میرسیدم عاشق پسرمم اما این حسا نمیزاره از مادر بودن لذت ببرم

والبته میدونم ک ناشکری می کنم

خدایا مرررسی بابت تموم نعمت هایی ک ب من دادی بابتهمسر خوب وپسر قشنگممرررسی ک هیچ وقت منتظرم نذاشتی.دوست دارم خدا
عزيزم منم بچه يك ساله دارم اسباب بازي دوست نداره هميش ميخاد بغلم باشه ولي كمي صبور انشالله كمي بزرگت ...

دقیقا پسر منم میگه از کنارم جم نخور اما خوب نمیشه کار خونه واشپزی هست😔

خودم همه این هارو تو ذهنم مرور می کنم اما چون ادم هایی ک اطرافم هستنم بچه ندارن باعث میشه ک بیشتر بهش فکر کنم 

من که سرم داره سوت میکشه یکی 5ساله یکی سه ماهه خوبه بزرگه مهر میره پیش دبستانی

انشاا... ک همیشه سالم و سلامت باشن 

اره چند ساعتی نباشه بهتر ب کارات میرسی و انرژی ذخیره میکنی برای برگشتش😊

متاسفانه حس قوی گاهی کسایی ک بچه ندارن و میبینم ی حس حسادتی تو دلم ایجاد میشه همش باخودم میگم ک اگه ...

کاملا میفهممت 

یه مشاوره هم برو کمک میکنه 

ولی طبیعی هست اصلا احساس گناه و ناشنری نداشته باش 

کم کم اوضاع بهتر میشه ولی هیچوقت مثل سابق نمیشه بهتر بپذیری این شرایطو تا بتونی بهترش کنی

خخخخخ
من که سرم داره سوت میکشه یکی 5ساله یکی سه ماهه خوبه بزرگه مهر میره پیش دبستانی

الان اوضاع چطوره پسرم جدام میگه نی نی بیار 

موندم میترسم پشیمون بشم بیارم ، نیارم چند ساله بعد پشیمون بشم

سرکارم میرم اصلا یه حال سردرگمی دارم

خخخخخ
کاملا میفهممت  یه مشاوره هم برو کمک میکنه  ولی طبیعی هست اصلا احساس گناه و ناشنری نداشته ...

😊😊😊😊چ خوب ک نی نی سایت و دوستای خوبی مثل شما هست.

اصلا دلم نمیخواد ناشکری کنم چون دیدم عواقب ناشکری کردن و همیشه هم میترسم از فکر هایی ک می کنم

اما متاسفانه فکر های منفی همیشه قوی ان و تمام ذهن ادم و درگیر می کنن من و همسری لیلی و مجنونی بودیم بره خودمون من هر وعده کلی غذام و دیزاین میکردم و همیشه مرتب بودم و دونفره زیاد داشتیم ک با بچه نمیشه متاسفانه

😊😊😊😊چ خوب ک نی نی سایت و دوستای خوبی مثل شما هست. اصلا دلم نمیخواد ناشکری کنم چون دیدم عواقب نا ...

اصلا ناشکری نیست که 

واقعا شرایط ادم سخت میشع متاسفانه ما اگر بخوایم یکم خودمون سبک کنیم سریع به ناشکری متهم میشیم 

تا حدودی افسردگی بعد زایمانه و خستگی طبیعیه 

خخخخخ

کاش دنیا ی دکمه برگشت ب عقب داشت😔😔

دلم میخواست ی وقتی بجه دار میشدم ک از داشتنش لذت میبردم نه ک همش خودم و سرزنش کنم