2777
2789
عنوان

از بین بردن استرس برای بارداری

109 بازدید | 13 پست

سلام به همگی. من یه دختر دارم.بارداری اول ماه دوم اقدام باردار شدم.اما الان هشت ماهه که برای بارداری دوم اقدام کردم نشده.هربار که پری میاد حسابی به هم میریزم. بعد از پنج ماه اقدام که نشد رفتم دکتر.ازمایش هورمون و سونوگرافی هام همه خوب بود.کیست و این چیزا هم ندارم. همسرم هم آز داد خیلی خیلی خیلی خوب بود. تنها مشکلم اینه که پریودم دقیق نیست یعنی بین ۲۶ تا۳۳روز متغیره. دکترمیگفت از نظر  من تو خیلی خوبی و اگر استرس نداشته باشی باردار میشی بهش فکر نکن اما اصلا نمیتونم. خلاصه بهم گفت برای بی نطمیت دارو میدم .این ماه لتروزول خوردم روز سیزده یک فولیکول ۲۳داشتم.همون موقع امپول زدم و سه شب پشت هم اقدام. الانم میخوام تا یک هفته دیگه یک شب در میون اقدام کنم. دکتر گفت تا سه ماه دارو استفاده کن نشد برو عکس رنگی لگن. امیدوارم به اونحا نکشه ولی این ماه باردار نشم میرم عکس رنگی. دیگه واقعا توان ندارم. برام دعا کنین این ماه باردار بشم. انشالله همه تون این ماه باردار باشید

به نظرتون چی کار کنیم که استرسمون کم بشه یا کمتر فکر کنیم به این موضوع

خدایا مرسی ازت که یه دونه شو سالم بهم دادی. اون یکی رم صحیح سالم بهم بده.ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلن فکرشو نکن.همین خداروشکریه بچه داری اگه نمیداشتی چی؟

میدونی از خودم انتظار نداشتم.فکر کردم مثل اولی زود باردار میشم. چند روز پیش سی و پنج ساله شدم.کلی برنامه ریخته بودم.اکر طبق برنامه پیش میرفت الان باید دنیا میومد.ب خاطر سنم عجله داشتم. مخصوصا هفته اخر دیگه دیوانه کننده ست.همش ترشحات رو چک میکنی ک ببینی پری میاد یا نه.اخرشم میاد نامرد😄

میدونی از خودم انتظار نداشتم.فکر کردم مثل اولی زود باردار میشم. چند روز پیش سی و پنج ساله شدم.کلی بر ...

منم مثل شما دوتا حاملگی قبلیم بار اول باردار شدم ولی الان باگذشت ۶ماه هنوز خبری نیست  امیدم ازدست ندادم

منم مثل شما دوتا حاملگی قبلیم بار اول باردار شدم ولی الان باگذشت ۶ماه هنوز خبری نیست  امیدم ازد ...

انشالله این ماه بارداری.منم میدونم که بالاخره باردار میشم چون یه بار راحت این اتفاق افتاد.فقط چون طبق برنامه پیش نرفت اذیت شدم. الان ک چک اپ کردم دیدم هم خودم هم شوهرم سالمیم کمی ارامش پیدا کردم.امید به خدا

چهارروزه😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی باحالی😄.ولی خدایی  زباد بیبی چک مصرف نکن.حالا که ماه اولی بدون بی بی چک وقتی موعدت تموم شد باید استفاده کنی.مصرف زیاد بی بی چک هم خودش استرس میاره

خیلی باحالی😄.ولی خدایی  زباد بیبی چک مصرف نکن.حالا که ماه اولی بدون بی بی چک وقتی موعدت تموم ش ...

میدونم😂😂اتفاقا قبلش استرس داشتم😆 بعداینکه منفی اومد آرامش گرفتم. فهمیدم هولم😂😂😂الانم دل درد دارم. شاید پریه... باید ببینم چی میشه😁

میدونم😂😂اتفاقا قبلش استرس داشتم😆 بعداینکه منفی اومد آرامش گرفتم. فهمیدم هولم😂😂😂الانم دل درد دا ...

یکی از فامیلای ما بعد از هربار نزدیکی بی بی میزد😂همش منفی می شد خب، اونم حالش خراب میشد.دستی دستی خودشو داغون کرده بود