2821
2789
عنوان

جزوه

178 بازدید | 7 پست

بچه من دارم جزوه نوشتن رو شروع میکنم واسه تدریس درسی که توش عالی بودم و دوسش دارم

بعد از جزوه استاد چند ساله دبیرستانم میخونم و دوره میکنم و با کمک اون جزوه مینویسم

ولی من خیلی حساسیتم رو اینکه کاری که انجام میدم 

از لحاظ رضایت درست باشه حساسم

و خب من نمیخوام که استادم راضی نباشه ازین که من از جزوه دبیرستانم ک مال ایشونه استفاده کنم برای دوره خودم و جزوه نوشتن به کمک اون

و از طرف دیگه اصلا شرایط این که ازیشون اجازه بگیرم یعنی کلا با ایشون صحبت کنم رو ندارم 

ولی خب ایشون میدونن من عاشق این درسم و همیشه درسم خوب بوده

حالا ب نظرتون کمک گرفتن از جزوه ایشون جایزه یا نه درست نیس و خب نمیخوام بعدا پولی که از تدریس در میارم ب خاطر این مسئله حروم باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یه بار از مراکز پاسخ گویی سوالات شرعی پرسیدم گفت باید مطمئن شی راضی هستن یا خیر در غیر این صورت ب ...

یعنی من اگه بنا ب دلایلی نتونم از ایشون درباره رضایتشون اجازه بگیرم اگه اسمشونو درج کنم مشکلی نداره؟

یعنی من اگه بنا ب دلایلی نتونم از ایشون درباره رضایتشون اجازه بگیرم اگه اسمشونو درج کنم مشکلی نداره؟

والله به من که اینجور گفتن گفتن عین تحقیق که ذکر منبه میارن یا در برخی از مقاله ها میشه ولی باز بعضی اساتید در مورد جزوه فقط تمایل دارن که برای شاگرد های خودشون استفاده شه این خیلی فرق داره بنظرم شما که هم علمش رو داری هم داری زحمت میکشی الکی خودتو مدیون نکن

2790
2823
2791
2779
2792