2777
2789
عنوان

پودر دکلره رنگی

467 بازدید | 9 پست

شما تاحالا استفاده کردین؟چه مارکی ؟؟؟چه رنگی؟؟؟خوب دراومد؟؟؟

بعد از چند بار شست وشو رنگ موی زیری خودمون باقی میمونه یا دکلره(رنگ سفید زشت)؟؟؟

موهامو تا حالا رنگ نکردم اما میخوام با پودر دکلره رنگی ابی اقیانوسی رنگ کنم 

نمیدونم باید دکلره باشه یا نه ؟؟؟؟

مارک گلباران گرفتم کسی تاحالا استفاده کرده از این مارک؟؟؟

موهام قهوه ایی روشنه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

عزيزم كلا پودراي دكلره ي رنگي خيلي ضعيف هستن و زود رنگشون ميپره

بعد از اینکه رنگ پرید رنگ موی اصلی خودمون باقی میمونه؟؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

رنگ سفید باقی میمونه؟؟

ن عزيزم سفيد نميمونه سبز ميشه چون الان موهاتم قهوه اييه بعد دكلره بزني بعد بپره قطعاااا سبز ميشه

ممنون از راهنماییت

اگه پایه مشکی باشه چی؟؟؟

بازم همينه پايه تيره اينجور ميشه

مرسییییی  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792