2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 55 پست
دکترتو عوض کن.منم یه دکتر میرفتم دو بار ای یو ای کرد نگرفت بیخودی کلی دارو به خوردم داد بعد گفت باید ...

منم چسبندگی داشتم کیستم‌دارم....ولی هرکی کیست داره تقریبا باردار شدن تو نی نی سایت خوندم...بهش میگم دارو بنویس میگه نه اینجور باردار نمیشی حتما ای وی اف

نه بابا چیزی نمیشه دکتر میگه 1 ماه بعد... دکتر سونوگرافی به من گفت از همین امشب اقدام کن... من چون م ...

یه جوری دلم ریخت یهو

خدا به هممون رحم کنه بچه هامون سالم به دنیا بیاد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر نگو که دلم خونه.افسردگی گرفتم کارم شده گریه

خدا به حق دل شکسته ات دوباره بچه بهت بده سالم به دنیا هم بیاد عزیزم واست دعا میکنم خیلی زود جاش سبز بشه 

منم چسبندگی داشتم کیستم‌دارم....ولی هرکی کیست داره تقریبا باردار شدن تو نی نی سایت خوندم...بهش میگم ...

نه عزیزم زن پسرعموی من با وجود کیست باردار شدم اونم طبیعی 

دکترا بعضی هاشون واسه جیبشونکار میکنن

خدا به حق دل شکسته ات دوباره بچه بهت بده سالم به دنیا هم بیاد عزیزم واست دعا میکنم خیلی زود جاش سبز ...

فدات بشم عزیزم حس خوب دادی بهم.انشالله شماهم هر چی از خدا میخوای دوبرابرشو بده بهت

خدایا شکرت🖤
 مگه كي سزارين شدي؟ توروخدا تعريف كن منم استرس كرفتم

عزیزم تو بخودت استرس نده.من سی و پنج هفتگی آبریزش شدم رفتم بیمارستان از صبح گفتن طبیعی باید باشه.وقتی دیدن ضربانش کم شده سزارین کردن که دیگه فایده نداشت.بیچاره بچم یه ساعت تو این دنیا موند

خدایا شکرت🖤
عزیزم تو بخودت استرس نده.من سی و پنج هفتگی آبریزش شدم رفتم بیمارستان از صبح گفتن طبیعی باید باشه.وقت ...

اخي عزيزم خيلي ناراحت شدم ايشالله ديگه ازاين اتفاقا واست پيش نياد ❤️ خدا لعنتشون كنه كه هيچي حاليشون نيس

نمیدونم.اتفاقا مامانم هم میگفت برای عکس خیلی زوده بعضیا بعد از چندماه خودشون باردار میشن.حالا نمیدون ...

اره عزیزم اگه بسته باشه بازش میکنن

اگه نشه باید لاپاراسکوپی انجام داد

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏