2777
2789
عنوان

بیاین تا بگم چیشد 😁😶

1224 بازدید | 84 پست

تو تاپیک قبلمم گفتم میخام امروز برم امضامو عملی کنم. 😎😎خلاصه با شریک جرمم جناب همسرآینده باهم رفتیم سینما که از شانس بسی خلوت بود. حالا گوشه ای که بیشتر جمع شده بودن رفتیم نشستیم. من ک کلا از استرس هیچی حالیم نمیشد از فیلم

تو ده دقیقه بعد شروع فیلم یهو بلند گفتم دستت و بیار بیروووووووووووون😨😨

ردیف جلویی کلا برگشت عقب  ک بنظر متاهل میومدن😓😓. و اما...... یه خانوم مسن بود ک دیگه دهن منو سرویس کرد. انقدر وسط فیلم برگشت عقب چپ چپ نگامون کرد ک دیگه با جناب شوشو زدیم بیرون😂😂😂

این بود گند کاری من ک چندانم خوب پیش نرفت.دوباره باید امتحان کنم😑😑😑

@زری1369   @نیلی78   @asma85   @خانم_زیبا   @_nilay  

پ.ن: اینجانب خواهشمندم کسایی ک میخان بیان بگن الکیییییییی اصلا پست نزارن ک دلخوری پیش نیاد چون دلیلی برا دروغ گفتن ندارم 😒😒😒

prove yourself to yourself not others

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😂عکس از شوشوت لدفن

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

فیلمم با هشتگ ویدا نی نی سایت اندرلاین ۷۷ تو فضای مجازی بذار 😁ببینم 😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂😂😂😂😂عین خودمی  فقط شیطنت میکنم

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

ببخشید این از ی جهت دیگه میشه بهش نگاه کرد ها.  . .

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
فیلمم با هشتگ ویدا نی نی سایت اندرلاین ۷۷ تو فضای مجازی بذار 😁ببینم 😂

نیلو دیدی گفتم لایو میگیرم؟ شوشو نذاشت گفت تا همینجام غلط میکنی 😂

prove yourself to yourself not others