2777
2789
عنوان

بیاین تا بگم چیشد 😁😶

1210 بازدید | 84 پست

تو تاپیک قبلمم گفتم میخام امروز برم امضامو عملی کنم. 😎😎خلاصه با شریک جرمم جناب همسرآینده باهم رفتیم سینما که از شانس بسی خلوت بود. حالا گوشه ای که بیشتر جمع شده بودن رفتیم نشستیم. من ک کلا از استرس هیچی حالیم نمیشد از فیلم

تو ده دقیقه بعد شروع فیلم یهو بلند گفتم دستت و بیار بیروووووووووووون😨😨

ردیف جلویی کلا برگشت عقب  ک بنظر متاهل میومدن😓😓. و اما...... یه خانوم مسن بود ک دیگه دهن منو سرویس کرد. انقدر وسط فیلم برگشت عقب چپ چپ نگامون کرد ک دیگه با جناب شوشو زدیم بیرون😂😂😂

این بود گند کاری من ک چندانم خوب پیش نرفت.دوباره باید امتحان کنم😑😑😑

@زری1369   @نیلی78   @asma85   @خانم_زیبا   @_nilay  

پ.ن: اینجانب خواهشمندم کسایی ک میخان بیان بگن الکیییییییی اصلا پست نزارن ک دلخوری پیش نیاد چون دلیلی برا دروغ گفتن ندارم 😒😒😒

prove yourself to yourself not others

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂عکس از شوشوت لدفن

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

فیلمم با هشتگ ویدا نی نی سایت اندرلاین ۷۷ تو فضای مجازی بذار 😁ببینم 😂

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😂😂😂😂😂عین خودمی  فقط شیطنت میکنم

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

ببخشید این از ی جهت دیگه میشه بهش نگاه کرد ها.  . .

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
فیلمم با هشتگ ویدا نی نی سایت اندرلاین ۷۷ تو فضای مجازی بذار 😁ببینم 😂

نیلو دیدی گفتم لایو میگیرم؟ شوشو نذاشت گفت تا همینجام غلط میکنی 😂

prove yourself to yourself not others