پسرم پنج سالشه میترسم که بره توکوچه بچه های همسایه صبح زودمیان توکوچه تاساعت یک ظهرم بیرون هستن ولی من میترسم که بره، درخونه روقفل میکنم گریه میکنه وبه من میزنه تاببینه درقفل نیست میدوه توکوچه وقتیم میرم نگاهش کنم ازم فرارمیکنه هرچی بهش میگم بیا نمیاد ولی بقیه بچه هاخودشون میرن خونه ودوباره میان بیرون یعنی به خاطر سختگیری منه که وقتی بره بیرون به زورمیادخونه انقدرتوکوچه صداش میزنم ودنبالش میکنم که همه نگاه میکنن 😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دخترم بزرگ شه فک نکنم بزارم بره تو کوچه ولی عوضش خودم میبرمش پارک کلاس ثبت نامش میکنم یا اگرم دوست پیدا کردمیارمش خونه باهم بازی کنن اصن خودمم باهاشون بازی میکنمم
اصلا درک نمیکنم ول کردن بچه ها رو بدون نظارت تو کوچه و پارک و...
بچه ها باید بازی کنند ولی نه تو کوچه و خیابون
پارک هم حتی باید والدین باشن و مراقبت کنند
تمام بچه هایی که از پارسال خبر دزدیده شدن و تجاوز بهشون پخش شد، بدون مراقبت تو کوچه ها بودن
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
چرانمیشه کاریش کرد....ببریدشون پارک....کلاس.... باااااید همه جون آدم چشم بشه ومراقبشون باشیم...اتفا ...
اره دیگه منظورم همینه نمیشه تو خونه نگهداشت باید بری وایسی بالا سرش هم خودت خیالت راحت باشه هم بچه بازی کنه دوستاشو دعوت کنی خونه پارک ببری کلاس ثبت نام کنی برای دوچرخه و... بخری