2777
2789
عنوان

شما به بچه هاتون اجازه میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست

من خودم بشدت میترسم.که بزدنش یا گم بشه.

اگر مامانای بقیه باشن میسپرم بهشون ، و گاهی هم اونا به من میسپرن. من میرم ، یا مثلا میگم توی این محدوده باش که دید داشته باشه ، مدام سر میزنم.

خیلی ترسو ام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وا چرا نمیذاری مثلا؟ من خواهر زادم پنج سالشه از ساعت هفت صبح از خونه بیرونش میکنن تا خودش برگرده ب ...

عزیزم تا این حد هم دیگه خوب نیست

ما تو یه شهرک خیلی مطمئن هستیم 

بیش از ۳۰دقیقه بشه سریع بچه رو صدا میکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم بزرگ شه فک نکنم بزارم بره تو کوچه ولی عوضش خودم میبرمش پارک کلاس ثبت نامش میکنم یا اگرم دوست پیدا کردمیارمش خونه باهم بازی کنن اصن خودمم باهاشون بازی میکنمم

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون    

اصلا درک نمیکنم ول کردن بچه ها رو بدون نظارت تو کوچه و پارک و...

بچه ها باید بازی کنند ولی نه تو کوچه و خیابون

پارک هم حتی باید والدین باشن و مراقبت کنند

تمام بچه هایی که از پارسال خبر دزدیده شدن و تجاوز بهشون پخش شد، بدون مراقبت تو کوچه ها بودن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
چرانمیشه کاریش کرد....ببریدشون پارک....کلاس.... باااااید همه جون آدم چشم بشه ومراقبشون باشیم...اتفا ...

اره دیگه منظورم همینه نمیشه تو خونه نگهداشت باید بری وایسی بالا سرش هم خودت خیالت راحت باشه هم بچه بازی کنه دوستاشو دعوت کنی خونه پارک ببری کلاس ثبت نام کنی برای دوچرخه و... بخری

برسه روزی که منم تیکر بزنم
نمیدونم چطور بعضیاتون میگید بزار بده تو کوچه اونم تنها!بیخود نیست آمار تجاوز به پسر بچه ها اینقدر با ...

تنها نباید بره چطوز میشه ادم پاره تنشو ول کنه ،هرکاری داری باید ول کنی وایسی نگاش کنی دیگه

برسه روزی که منم تیکر بزنم