2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

95 بازدید | 11 پست

قیمت 30تومن برای یه دفتر برنامه ریزی با بخش های اموزشی و مخلفات مناسبه؟

مثلا جداول حجمی،روش مطالعه،جملات انگیزشی و... 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
زیاده
1
20%
کمه
0
0%
خوبه
4
80%

ای عم کنکوری نظام جدید

دوباره میخوام کنکور بدم

بهتره بچه ها جم شید یکم درباره روش هامون بگیم

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
ای عم کنکوری نظام جدید دوباره میخوام کنکور بدم بهتره بچه ها جم شید یکم درباره روش هامون بگیم

دوست داری تو دفتر برنامه ریزی گلچینی از روش مطالعه رتبه های تک رقمی 93ب بعد باشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست داری تو دفتر برنامه ریزی گلچینی از روش مطالعه رتبه های تک رقمی 93ب بعد باشه؟

ینی چی

اصن چ نیازی ب دفترچه هس

یاعلی بگو و شروع کن

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
رتبه2000سال97هستم میخوام ی دفتر درست کنم و بفروشم چیزایی که یه کنکوری نیاز داره توش باشه

الان چی میخونی

یکم بگو سال کنکور چجوری خوندی

سعی کن گل گلی و رنگی رنگی باشه واسه دخترا

ی سال موندم امسال2500شدم بپرسید میگم

مثلا تو روز چجودی درس میخوندید

چن ساعت

چیا میخوردی

خوابت نمیومد کسل نبودی؟

مرورات چجوری بود خلاصه نویسیات

ازمون میرفتی؟

مثلا تو روز چجودی درس میخوندید چن ساعت چیا میخوردی خوابت نمیومد کسل نبودی؟ مرورات چجوری بود خلاص ...

اولاش4ساعت

اخراش8تا11ساعت

ذائقه غذاییمم تغییر ندادم

فقط دم کنکور فست فود نخوردم که یهو مسموم اینا نشم

خب خیلی خواب الود بودم بعد نهار

نوشیدنی انرژي زا میخوردم،ساعت12 و 3ظهر (تایمایی که خوابم میومد) 

مرورامم روند خاصی نداش

خلاصه نویسی نمیکردم

هایلایت میکردم تو جزوه م همونارو هی دوره میکردم

نکته های تست کتاب زیستمو تو کتاب مینوشتم

اونو هی دوره میکردم

ازمون قلم چی از اذر رفتم

اولاش4ساعت اخراش8تا11ساعت ذائقه غذاییمم تغییر ندادم فقط دم کنکور فست فود نخوردم که یهو مسموم اینا ...

اهان مرسی عزیزم خیلی خوب بودن💜💚