2777
2789
خب شما چون نو عروسی شای خستت کنه نمیدونم من خودم یه مهمونی میدم دیگه کمر و پا برام نمی مونه 

عاره واسم سخته. با اینکه بلدم همش سرچ میکنم. کند شده کارام. وسواسی شدم:/

زندگی را دوست دارم، مادرم را بیشتر💓

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جوجه وسالاد و ژله و مخلفات..نهایت سوپ...چ لیستای درازی دادن دوستان..تازه عروسی کم درست کن

فکر کنم چون تازه عروسم باید دو نوع غذا بدم حداقل:///

وگرن تو خانواده مادریم رسم فقط یه نوع غذاس

فکر کنم چون تازه عروسم باید دو نوع غذا بدم حداقل:/// وگرن تو خانواده مادریم رسم فقط یه نوع غذاس

نمیدونم باز خودت میدونی..غذای راحت درست کن حداقل قبلا درست کرده باشی..راحت باشه خراب نشه خدایی نکرده

یادش بخیر من اولین بار که دعوتشون. کردم مرغ و. قورمه پختم با سوپ چو و. کوفته تبریزی. 

سبزی و سالاد فصل و ماست خیار و یکمم سالاد اندونزی. ژله بستنی تیرامیسو. 

بعد از شامم کیک و شیرینی خونگی. 

چققققددددد همه چی خوب بود و خوشحال شده بودن😍

🖤
توام دو نوع درست کن از هرکدوم کم که اضافه نیاد 

واس برای 6تا بزرگسال و دو تا بچه چقد پلو درست کنم بنظرتون؟ باقالی پلو واس مرغ و پلو ساده واس قیمه؟ 

واس برای 6تا بزرگسال و دو تا بچه چقد پلو درست کنم بنظرتون؟ باقالی پلو واس مرغ و پلو ساده واس قیمه؟&n ...

اگه جدا میخوای برنج خیس کنی برای هرکی یه پیمونه بزار. ولی برای باقالی پلو بچه هارو حساب نکن عزیزم. 

🖤
اگه جدا میخوای برنج خیس کنی برای هرکی یه پیمونه بزار. ولی برای باقالی پلو بچه هارو حساب نکن عزیزم.&n ...

ممنون

و اینکه چرا؟ فرق دوتا پلوها توی تعداد چیه؟ 

چرا؟ سخت نیست که از هرکدوم کم. بپز.  اولین بار خاطره میشه 😍من هنوزم مادرشوهرم میگه🤩

سخت که سخته. ولی میترسم آخر سر یکی مثلا  کوفته بخاد و بهش نرسع و نداشته باشم و کم بیاد :(

ممنون و اینکه چرا؟ فرق دوتا پلوها توی تعداد چیه؟ 

چون یکم باقالی و. سبزی اضافه میشه حجم میده عزیزم. 

البته اگه برنجت ایرانی خالص هست که باقالی پلورو به تعداد بپز. پلوی ساده رو به تعداد و دوسه پیمونه اضافه بپز. حتما هم 3_4ساعت خیسش کن. 

🖤

اون مقداری که قبلش گفتم برای برنج هندی اوکی بود. اگه ایرانی میپزی باید اضافه بزاری که کم نیاد عزیزم. هرچند کیفیت برنج هم خیلی شرطه تو پختش. 

مثلا 9تا پیمانه متوسط برنج برای باقالی پلو بزار. 

10تا برای پلو ساده. 

کلا یکم اضافه تر از تعداد بزار. 

همیشه اضافه موندن غذا بهتر از کم بودنشه

🖤