2777
2789
عنوان

رباتیک

2523 بازدید | 11 پست

سلام کسی هست ک بچشو فرستاده باشه رباتیک از چ سنی قبول میکنم تهران هستم 

هزینه هاش چطوریه؟ 

کسی هست ک بچشرباتیک رو ادامه داده باشه

پسر من پنج سالشه علاقه خاصی ب درست کردن ربات و اشکال مختلف داره یعنی کل روزش هم به  درست کردن رباتای مختلف بگذره کلی لذت میبره اگر کسی اطلاعاتی داره هر چند ریز ممنون میشه کمک کنه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

سلام.هزینه های رباتیک بستگی به ترم و مکان برگزاری کلاس داره هر چقد که ترم بالاتربره قیمت ها هم افزایش پیدا میکنه درباره خوبی کلاس رباتیک باید بگم طبق گفته متخصصین دهه اینده دهه انقلاب ربات هاست و همه کارهای مارو ربات ها انجام میدن(همین الانشم میتونین جاروبرق رباتیک رو ببینین)و داشتن علم رباتیک در اینده برای هر فردی بسیار لازمه و البته پر درامد به طوری که اگر ایشون بتونن تا طرم8برن و برنامه نویسی رو یادبگیرن میتونن برای هر پروژه صد ها و شاید ملیون ها بگیرن پس هرچقدرم پولش رو بدید میارزه سنشون کمه و شاید نتونن مفاهیم الکترونیک رو یادبگیرن ولی سنشون یکم بیشتر بشه میتونین ایشون رو به کلاس های رباتیک بفرستین بهتر هم هست که دنبال یه جایی بگردین که واقعا مفااهیم رو یاد بدن و نره اونجا که بازی کنه اگه تو قم هستید شرکت ارما ربات رو پیشنهاد میکنم ببخشید که یکم طولانی شد

سلام.هزینه های رباتیک بستگی به ترم و مکان برگزاری کلاس داره هر چقد که ترم بالاتربره قیمت ها هم افزای ...

سلام عزیزم تاپیکم برای چند وقت پیشه الان کلاس رباتیک ثبت نامش کردم ترم یک رو میگذرونه جای ب نامی ثب نام کردم ولی پیناش یکمی صفته و دستاش کوچولوعه اذیته میشه بی حوصله شده  همش حس میکنم باید حرف  اساتید رو گوش میکردم تو این سن نمیبردم من جمله ک کلاسشون درهم هست و ترما بااتر ک بچه های بزرگتری هستن دوست همسنی نداره ک باهاش صمیمی بشه کمی سر کلاس کسل هست تمام امیدم اینه ک سال بعد بتونه بهتر با قطعات کنار بیاد 

از اون گذشته ک ب ساختو سازو اینا علاقه عجیبی داشت میترسیدم بزرگتر شد علاقه نشون نده دوست داشتم این سن علاقش رو شکوفا کنم ب ثمر بنشونم نمیدونن اشتباه کردم یا نه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری یه سنی داره فعلا براشون زوده

وای فرستادمش😐

مربیش میگ بچه های پنج سال هم زیاد میان بستگی ب علاقش داره 

والی صفتی پین ها دردسر فقط 

الان دیگ نمیدونم باید چیکار کنم

خب فکر کنم نسبت به سنشون بهشون یاد میدن و زیاد براشون سخت نیست

ممنون عزیزم 

شاید اولی ک همفکری خواستم چند نفر از تجربیاتشون میگفتن میتونستم تصمیم درس تری بگیرم

من بچه هامو تو این آموزشگاه چالیک به صورت حضوری و آنلاین ثبت نام کردم چالیک اسمش هست به نظرم بهترین مرکز آموزش رباتیک در ایران هست. حتی دانش آموز از کانادا و کشورها دیگه هم داره که آنلاین ثبت نام می کنند

این هم آدرس سایتش

https://chalik.net

ممنون عزیزم  شاید اولی ک همفکری خواستم چند نفر از تجربیاتشون میگفتن میتونستم تصمیم درس تری بگی ...

عزیزم من یه پک رباتیک گرفتم عاااالیه 

چون گفتی اقا پسر گلت علاقه داره بنظرم کیف میکنه اگر اینو براش بگیری 

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

لام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران

در خصوص کلاس رباتیک مناسب سنین کودکان در سراسر کشور به صورت آنلاین و در شیراز به صورت حضوری من شخصا رباتیک نخبه شو به آدرس https://nokhbehsho.com رو پیشنهاد میکنم به همگی به چند دلیل:

اول اینکه این گروه استاتیدی دارد که همگی رتبه های مسابقات جهانی رباتیک را دارا می باشند

دوم اینکه رباتیک قدیم را آموزش نمیدهند و همه بچه ها را با رباتیک مدرن ترکیب شده با هوش مصنوعی تدریس میکنند

سوم اینکه تمام دوره ها خلاقانه هستند و بچه ها مباحث و ترکیب الکترونیک و مکانیک و برنامه نویسی و هوش مصنوعی به صورت ترکیبی و جذاب به همراه کاربردهاشون یادمیگیرن

برای عزیزان در شیراز آدرشون طبق اطلاعات سایتشون در بلوار دکتر حسابی شهرک آرین و پارک علم و فناوری فارس هست

و پیج اینستاگرامشون هم که اینه و نمونه کارهاشون اونجا هست:

https://instagram.com/nokhbehsho_com

ضمنا پشتیبانی قوی ای هم دارند و من خیلی راضی بودم