2777
2789
من شوهر خودم کارمنده دوتا شغل داره درامدشم خوبه ولی دیدم کسایی که واقعا ندارن پس باید از ی جایی شروع ...

نامزدم فامیلای کله گنده زیادداره ولی خب هیچکدوم روشونمیخرن که کاری واسش بکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا از صفر و زیر صفر شرو میکنن و اولش سختی میکشن ولی به جایی میرسن ک همه غبطشونو میخورن 

خب چکارکنه؟ افق میموند خوب بود؟ ولا خسته کوفته 10 ساعت یا شبانه روزی میرفت همش 1700میداد بعد ازاین پول 500تومنش پول اسنپ میشد کسری های صندوق، پول ناهار.. خب چزیش نمیموند بااونهمه خستگی

عزیزم الان بنظرت من چکارکنم؟ 

من میگم همون اسنپ خوبه 

آدم وقتی پول و پارتی نداشته باشه باید خودش دست بکار بشه دیگه من دکترا میشناسم بخدا کار با حقوق دوتومن هم براش نیست بیکا  نشسته تو خونه البته دختره

من میگم همون اسنپ خوبه  آدم وقتی پول و پارتی نداشته باشه باید خودش دست بکار بشه دیگه من دکترا ...

اره خب منم همینومیگم گلم.. میگمش افق بدردنمیخوره حدااقل تواسنپ ماهی خوب کارکنی 4تومن داری بیمه هم میتونی خودتوکنی

اره خب منم همینومیگم گلم.. میگمش افق بدردنمیخوره حدااقل تواسنپ ماهی خوب کارکنی 4تومن داری بیمه هم می ...

اسنپ اگه زیاد کار کنه شاید ۴تومن بشه ولی خرج ماشین و ایناهم الان زیاده.ولی خوبیش اینه که میتونه هروقت وهرجا بخواد کارکنه.شما بگو فعلا هم ویزیتوری هم اسنپ باهم بره یا هرکدومش براش راحت تره .من ویزیور زیاد دیدم درامداشون خوبه هرچی فروش بیشترباشه درامدبیشتر.

یا رب العالمین
اسنپ اگه زیاد کار کنه شاید ۴تومن بشه ولی خرج ماشین و ایناهم الان زیاده.ولی خوبیش اینه که میتونه هروق ...

ولا میگن ویزیتورها زیادم خوب نیستن چون حقوق درست نمیدن اکثراچون پخش هستن