2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی داری به قشر وسیعی از جامعه توهین میکنی همه باید دکتر و مهندس باشن این چه تفکریه!! چرا باعث ...

اتفاقا طرز فکرم خیلی هم خوبه .. از هیچ به همه چیز رسیدم چون به کم قانع نبودم.. 

به جای اینکه کسی رو تشویق کنید که تو جای خودش درجا بزنه تفکر پرواز رو بهش القا کنید .. بزارید پیشرفت کنه ..

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
نیست خیلی هم میگرده اکثرا حقوقا پایین یا همین افق کوروشم ک پیداکرد هم وقتشو کامل میگیرفت هم خیلی ازش ...

پس بشینه درس بخونه یه رشته پر درامد . یا بره خودش شرکت بزنه . یا یه کار اینترنتی درست حسابی شرو کنه . نمیدونم ک تحصیلات و سن و خانوادش و شهر و.‌. باید خودش یه فکری کنه 

پس بشینه درس بخونه یه رشته پر درامد . یا بره خودش شرکت بزنه . یا یه کار اینترنتی درست حسابی شرو کنه ...

با پول میشه این کارا رو کرد وقتی پول نباشه مجبوره از ی جایی شروع کنه خدابزرگه بلاخره موفق میشه 

عزیزم اینطوری نگو لطفا من خودم وقتی سوار اسنپ میشم خیلی راننده های باادب میبینم تو این زمونه که ک ...

چ ربطی داره ؟ من گفتم بی ادبن ؟ 

شان اجتماعی و پرستیژ کاری نداره حقوق درست حسابی نداره تحصیلات براش لازم نیس لیسانس و دکتری و بی سواد همه میتونن برن به عنوان شغل همسر فاجعس 

با پول میشه این کارا رو کرد وقتی پول نباشه مجبوره از ی جایی شروع کنه خدابزرگه بلاخره موفق میشه 

اسنپ جای پیشرفت داره ؟ یا ویزیتوری ؟؟؟ 

منم میگم باید خودش کار درست کنه شرکت بزنه یا برندسازی کنه اینم یه نوع شروعه