2777
2789
عنوان

جهیزیه

105 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من برای  جهیزیه یک سری  از وسایلم ست نیستن مثلا مبلام سفید طلایی ولی فرشام کنارهاش  آبی داره با رنگ پیازی حس میکنم ست نیستن . خیلی حرص میخورم که  دکور خونمون خیلی میخواد  رنگ و وارنگ بشه همه میگن بعد از یکی دو سال دیگه تکراری میشه  برات . البته چون تیکه تیکه دستم پول اومده خورد میخورد میخرم شوهرم‌میگه از همه بیشتر پول خرج میکنی ولی تو انتخابات بی دقتی و هول هستی .میخواستم بگم شما چطور برا جهیزیه تون خرید می کردین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ست بخر منکه همه چیزمو ست خریدم فقط این مادرشوعر فوضولم رف خودش فرش خرید منو نبردن اصلا فرشامو نمیخوام چندبارم جلوش گفتم به خونه میاد ولی اون چیزی که میخواستم نیس خودم مبل بنفش خریدم به اونا گفتم یاسی بخرین بازم منو نبردن و مبل کالباسی خریدن مبلش خشگله ولی بازم اونی که من میخواستم نیس 

ازخونه رنگی رنگی هم بدم میاد مثلا بشقاب زرد مادرشوهرم خریده خوشم نمیاد 

🧚‍♀️