2777
2789
عنوان

ویولن

2200 بازدید | 19 پست

کسی اینجا ویولن بلده؟خیلی سخته؟یادگیریش چقدر طول میکشه؟من خیلی موسیقی بی کلام دوست دارم مخصوصا ویولن و میخوام تفریحی یاد بگیرم

بعدم اینکه لازم به خوانندگی نداره؟مثل گیتار

لطفا کامنتامو لایک نکنید با هزار ذوق و شوق میام قسمت اعلانات بعد میبینم یه لایکه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ویولن سخته عزیزم ساده نیست حداقل 10 سال وقت می بره که شما در حد مبتدی اما خوب و کامل یاد بگیری

من همه چیو خیلی زود یاد میگیرم . یعنی انقدر سخته که 10 سال طول بکشه

لطفا کامنتامو لایک نکنید با هزار ذوق و شوق میام قسمت اعلانات بعد میبینم یه لایکه
من همه چیو خیلی زود یاد میگیرم . یعنی انقدر سخته که 10 سال طول بکشه

عزیزم درسته یاد گیری شما عالی ولی ویولن کلن ساز سختیه من خودم دایی ام الان 25 ساله حرفه ای کار می کنه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
هیچی بلد نیستم16 سالمه

ببینید اگر سازی میخواید که زود به بازدهی برسه و آهنگ بزنید اصلا ویولن رو انتخاب نکنید چون ارف یا سلفژ هم نمیدونید حداقل یک سال و نیم طول میکشه تا صداش تازه در بیاد توی اون یک سال و نیم کاملا رو اعصابتون میره

ظلم ظالم جور صیاد آشیانم داده بر باد ای خدا ای فلک ای طبیعت شام تاریک مارا سحر کن....

بچه ها دخترمو فرستادم سنتور 10 سالشه . دیر نفرستادم به نظرتون؟ بعد میخوام بدونم پیانو بهتر نبود؟ سنت ...

نه عزیزم منم همین سن بودم ویولن رو شروع کردم سنتور راحت تره هر چی علاقه داره بزار بره برا هیچ چی دیر نیست

ظلم ظالم جور صیاد آشیانم داده بر باد ای خدا ای فلک ای طبیعت شام تاریک مارا سحر کن....

ببینید اگر سازی میخواید که زود به بازدهی برسه و آهنگ بزنید اصلا ویولن رو انتخاب نکنید چون ارف یا سلف ...

گیتارم به انداره ویولن دوست دارم .اون یادگیریش چقدر طول میکشه؟ و اینکه میشه گیتار برم کلاسشو بدون اینکه بخونم؟

نه عزیزم منم همین سن بودم ویولن رو شروع کردم سنتور راحت تره هر چی علاقه داره بزار بره برا هیچ چی دیر ...

ممنون گلم. اگه سنتور یاد بگیره سازای دیگه یادگیریش براش راحت میشه؟ یا بایداز صفر شروع کنه؟