2777
2789
خودم جات هستم نمیذارم خاموش بشه😂😂

مثل اتیش زرتشت ها دیدی میگن چقدر شرایط  داره اونی ک اتیش روشن نگه میداره   شرایطش سخته  باید خفن باشی    خطرناک   ترسناک   با نمک   مهربون خشن  همه خصوصیت ها رو داشته باشی 

چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل اتیش زرتشت ها دیدی میگن چقدر شرایط  داره اونی ک اتیش روشن نگه میداره   شرایطش سخته &nb ...

پس سایت ارزونیه خودت

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
سلام ببخشید منم یه سؤال دارم.خواهر وبرادر ناتنی که نه از پدر نه مادر مشترکن چجوری بهم محرم میشن وایا ...

سلام.میتونند ازدواج کنند.اگر از پدر و مادر،هر دو جدا باشند نامحرمند.

برای محرمیت تنها باید عقد برگزار بشه.یا بین دختر و پسر،یا بین دختر با پدر یا پدربزرگ پسر.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
زیاد جدی نگیر عزیزم ایشون کلا همه چیز هستن تازه دوست جنی هم داره    

دارم ک دیدی اون شب جواب همه رو دادم  همه ترسیده بودن رنگ لباسا  چی پوشیدن  کی کنارشون خوابیده  😄

چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
بله ولی کو کجا باید حرف بزنم

الان بهتون پیام میدم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....