2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔

656 بازدید | 47 پست

یه پسری بود خیلی دوسش داشتم باهم حرف میزدیم و اینا حدودا ی ماه پیش بهم پیشنهاد دوستی داد خیلی خوشحال شدم داشتم بال درمیوردم.ولی این خوشحالیم زیاد طول نکشید که یروز بی مقدمه گفت باید کات کنیم من دیگه نمیتونم رل باشم.بهش حق میدم بفکر ایندش باشه نخواد رل و رل بازی کنه ولی چرا از اول اومد؟چرا الکی گفت دوصم داره؟من عاشقش بودم بخدا براش میمردم.وقتی رفت نابود شدم.دوباره شروع کردم قرص اعصاب و قلب میخورم.طوری شده وقتی جایی میرم که باهم رفتیم دیوونه میشم.لباسایی ک پیشش پوشیدمو میبینم میزنم به کوه.اسمش که میاد تپش قلب میگیرم و میزنم زیر گریه.بقران دیوونه شدم.عکساشو میبینم همش میگم الان داره چیکار میکنه کجاس نکنه بیوفته با کس دیگه که من میمیرم.اونم میدونه حالم چقد بده چجور دارم زجه میزنم اصلا براش مهم نیست.اون بود اومد سمتم من دوصش داشتم ولی من ک بهش نگفتم اون اومد سمتم گفت دوصم داره ولی الان حال بدم اصلا براش مهم نیست به گریه هام میخنده رفیق فابش منو فحش کش کرده هبچی بهش نگفته.چرا ما دخترا خودمون و احساسمون باید بازیچه دست این پسرا بشه.ببخشید سرتونو درد اوردم باید یجایی خالی میشدم.شما میدونید باید چیکار کنم یکوچولو حالم بهتر شه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کاری نکن.سخته ولی با گذر زمان حل میشه.15سال پیش برای منم پیش اومد و کاری نمیشه کرد و هنوزم فراموش نشده.الان من متاهلم ولی اون مجرده.خدا صلاحمون رو خووووب میدونه

بیشتر توی جمع باش سعی کن اصلا تنها نباشی.موزیک شاد گوش کن و کارای مورد علاقتو انجام بده.میدونم خیلی سخته ولی اینو مطمئن باش که هیچ چیز غیر ممکن نیس عزیزدلم

فقط 38 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

دور وبر این کارها رو خط خطی کن عزیز دلم 

توهم گلم دیگه دلتو زود نبا به یه پسر 

برا حال خوبتم برو چند فراض از جوشن کبیر بخون برای تمام کسانی که  شبیه مشکل تو رو دارند دعا کن وبرای خودت هیچ 

چون فرشته ها هزار برابر این دعا رو براتومیکنند 

از خدا آرامشتو بخواه 

ازش بخواه که حبشو از دلت بیرون ببره 

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
دوص؟😶دوس فك كنم سنت خيلي كمه ي روزي ب اين كارات ميخندي اون كيه بخاطرش قرص اعصاب بخوري

میدونم دوس.😐عادت کردم اون همیشه اینطوری تایپ میکرد ضمنا ۱۹ سالمه

اون پسره کار اشتباهی کرده که باهات اینجوری کرده ولی اینو بدون که دوستی ها همیشه همین میشه  و این رو بدون که یه دختر معمولی از اشتباهات خودش درس می گیره و یه دختر باهوش از اشتباهات دیگران......من نمیگم که نباید دوست می شدی ....چون قبول دارم که همه ما دوس داریم که عشق رو تجربه کنیم و زندگیمون حس رنگ شادی داشته باشه ..ولی بعضی اوقات باید از مغزت استفاده کنی تا ببینی چی کار کنی که یه پسر نیاد و مَچَل خودش بکنتت و تو هم اخرش نا امید از دنیا دیونه بشی.....لطفا به خاطر کسی قرص اعصاب نخور چون قرص اعصاب خطرناکه ....شاید الان نفهمی اون قرص باهات چیکار می کنه ولی بعدا حتما احساسش می کنی چون یکی از فامیل هامون همینجوری قرص اعصاب می خورد......چند سالته چند سالشه و چیش بیشتر از همه جذبت کرد که عاشقش بشی

بیشتر توی جمع باش سعی کن اصلا تنها نباشی.موزیک شاد گوش کن و کارای مورد علاقتو انجام بده.میدونم خیلی ...

دقیقا حالم از جمع بهم میخوره و با اهنگای شادم گریه میکنم.واقعا انگار دیوونه شدم حس میکنم دیگ واسه کسی مهم نیستم