2777
2789
عنوان

شوهرم خلههههههه... اوووف

317 بازدید | 27 پست

من همیشه با اینکه شوهرم بچه کوچیکه حانوادست تو دعوتی های عید پیش قدم میشم.... بعد اونا ماهارو دعوت میکنن. مادرشوهرم هر سه هفته یه بار میاد شام خونمون. و خونه بقیه بچه ها هم به همین منوال میره.... حالا من خل شدم به شوهرم گفتم میگی مامانت بیا  بگو داداشت اینا هم بیان... حالا در حد همون حاضری نه غذای سنگین. بعد الان میگه بنظرت یه بار دسته جمعی دعوتشون کنیم؟؟ گفتم مگه ما دعوت بودیم غیر از عید ک بخوایم دعوت کنیم؟؟، بعد با به لحنی میگه نبودیم!!!! اصلا یادش نیست. ما عید یه بار دعوت کردیم اونا هم دعوت کردن تمام......چقد مردا خنگم... اوف.... تازه یه بچه یه ساله هم دارم و مهمونی دادن کلی سخته اما حاضری باز قابل تحمله

مهمون دعوت نکنید بهتره تا دعوت کنید حاضری بدین 😑

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فقط:درگیر اینم تو خل شدی یا شوهرت .بزار اینو حل کنم .بعد دوباره تاپیکتو میخونم😁

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

از این به بعد یاد میگیری هیچ وقت پیشنهاد خوبی و مهربونی  ندی چون واقعا مردها بسیار بی جنبه هستن حتی تهش یادشون میره لطف از طرف تو بوده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

تورو به خدا سر اینچیزا حرص نخورید و بحث راه نندازید ..خیلی چیز کم و بی ارزشیه ...چون بچت کوچیکه بگو باشه از بیرون بگیر ..یا یه چیزایی رو حاصری بخر ..کاری نداره....نوبتی بازی و چرتکه انداختن تو روابط اصلا درست نیست ..من کار همسرتون رو اتفاقا میپسندم 

اتفاقا من این طور خنگی ها رو دوست دارم کاش ما هم انقدر در قید وبند چرتکه انداختن و وجب کردن نبودیم خ ...

براي خونواده خودشون خنگ ميشن بعضيا

برسه ب خونواده ي زنشون حساب همه چي. دستشونه😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

به مهمون چه نوع حاضری میدن؟

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

😶ب مردا خوبی نیومده ب من میگه این هفته ب خانوادت بگو ناهار ببریمشون بیرون گفتم باشه 

بعد میگه خانواده منم میبرم مشهد حالا تفاوت رو ببین کل خانوادم ۸ نفر میشیم با ما 

اونور ۲۵ نفر😔منم گفتم باشه ببر من نمیام میگه باشه نیا 

خودش یکم شد دوباره گفت شوخی کردم بدون تو نمیرم و کسیو نمیبرم دیوانه است

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕