2777
2789
عنوان

زانودرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست
عزیزم دکتر نرفتی عوضش اومدی اهن جوش دادی؟؟ ممکنه سایدگی غضروف یا التهاب باشه.کلا شوخی نگیر چون دردش ...

خب اهن و بخاطر بلند شدن جوش دادیم چون واقعا نمیتونستم دیگه

دکتر الان موقعیتشو ندارم، برم عکس میگیره حتما و داروهاش الان تا سه ماه دبگه وضعیت مالیشو ندارم برم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم احتمالا

مال همونه عزیزم.فشارب زانومیاد.کل وزن بدن ما روپاهامونه.کم کن

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
خب اهن و بخاطر بلند شدن جوش دادیم چون واقعا نمیتونستم دیگه دکتر الان موقعیتشو ندارم، برم عکس میگیره ...

اوووو عزیزم حالا انقدر بدبین نباش، تو فعلا فقط یک پول ویزیت و عکس رو جور کن شاید اصلا دارویی نده، اگر نرمی کشکک باشه اصولا دارو نمیدن نهایتا شاید یک ویتامین دی و کلسیم بدن که قیمتش ده تومنم نمیشه....

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نه که فکر کنی چاقم، نسبت به سن و قدم وگرنه فقط شکم دارم بقیه اندامم رو فرم و عالیه

قدت چنده؟ن عزیزم شوخی بردار نیس.مامان منم زانو درد داره دکترگفته کم کنه کم کرد

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
عزیزم تا سه ماه دیگه شرایط مالی دکتر رفتن و ندارم متاسفانه

به این فکر کن که خدایی نکرده، زبونم لال اگر دیر بری یک وقت مجبور بشی هزینه گزاف عمل جراحی رو بپردازی

سعی میکنم برم  ارتوپد دیگه اره؟

آره عزیزم، اکثر بیمارستانها و درمانگاههای تخصصی دارن، میتونی بری اونجاها که ویزیتت خیلی کمتر بشه، عکس هم مراکز دولتی بگیر

پس درمان خونگی کن

دنبه گوسفند بگیر یکم رو بخار کتری گرمش کن خوب بکوب با دوتا خرما و یکم زردچوبه هرشب وقت خواب بزن رو زانوت بعد پلاستیک بکش روش پاتو ببند با پارچه یا روسری..چند وقت هر شب این کارو بکن.

پاهاتو کلا گرم نگه دار.

قلمه گوساله مصرف کن.

پای مرغ عالیهِ.

مدام با روغن زیتون چربش کن یکم ماساژ بده با باند کشی ببند یا روسری.

پودر سنجد.و 3شیره با شیر مخلوط کن بخور.

از دارو خونه کلسیم بگیر یااگه تونستی قرص غضروف ساز.

حداقل دو سه ماهی مداوم تکرار کن.ولی کلا چون ضرر نداره این کارها تو برنامه روزانه یا هفتگی بذار.

با این درد الانم احتمال جراحی رو میدم چون دردش خیلی شدیده

نه ربطی نداره، منم همسن شمام و پارسال خیلیییی درد شدید داشتم، تهران رفتم بیمارستان اختر پیش فوق تخصص زانو، عکس گرفت و گفت نرمی کشکک هست و فقط باید تراپی انجام بدی، البته فیزیوتراپی هم نوشت ولی گفت درمان محسوب نمیشه و فقط برای کاهش درده، چون اوایلی که تمرینات رو انجام میدی دردت یکذره زیاد میشه، پودر سنجد توی شیر هم خیلییییی عالیه، سنجد بگیر و بده با هسته برات آسیاب کنن و هرروز سه چهارتا قاشق توی شیر حل کن و بخور بعد یکماه نتیجه شو می بینی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792