2777
2789

چند روز پیش با شوهرم دعوامون شد بدجوری زد تو گوشم میدونم منم تقصیر داشتم ولی دلم شکست

این چند روز باهم حرف نزدیم عصر با یکی از دوستان خانوادگیمون رفتیم بیرون

اونجا یکی دو کلمه ای درباره سفره انداختن و اینا حرف زدیم ولی نه بیشتر

من محلش نمیذارم اونم با من حرف نمیزنه

اینم بگم از اون شوهرایی نیست که منت کشی کنه

الان چند شبه جدا میخوابیم

راستش بچه ها من چون دلم شکسته دوس ندارم برم سراغش چون حق نداشت دست روم بلند کنه

بل خودمم گفتم اگه یک ماه هم نیومد من نرم سمتش میخوام بدونه منم ناراحتم منم آدمم دل دارم

خوشحال میشم نظرات شما رو هم بخونم

الان میان میگن آتیشتم زد جاتو جدا کن😐😐😐😐😐😐

مگر تا کجا گرسنه ایم؟ 😔 هنگام اذان مغرب جلوی یکی از هیات های عزاداری مستقر در میدان فاطمی صفی بی سابقه و بسیار طولانی برای دریافت غذای مجانی بود که انسان راشگفت زده می کرد. هر شب چنین است. تعداد افراد ایستاده در صف را نشمردم، اما به جد می توانم بگویم که بیش از هزار نفر بودند. آنها نه تنها متکدی و کارتن خواب و مسکین به نظر نمی رسیدند، بلکه مردان و زنانی شیک و آراسته با لباس های تمیز و بعضاً با دماغ های عمل کرده و هیکل هایی ساخته و پرداخته به نیروی دمبل و هالتر و رژیم غذایی و عمل های معجزه گر جسمانی و صورتهای آرایش کرده و خلاصه با ظاهری تأثیرگذار متناسب با #فرهنگ ظاهر پرور موجود بودند و صفی چند صد متری عجیبی تشکیل داده بودند. براستی این صف با آن اعضای منتظرِ مصممِ خستگی ناپذیر مرا شگفت زده نمود، به گونه ای که نمی توانستم باور کنم که مردم در صف ایستاده انسانهایی گرسنه و نیازمندند که شب در خانه بی شام اند. یاد خاطرات چرچیل افتادم که وقتی از او پرسیدند: چگونه [جنوب] ایران را بدون مقاومت اشغال کردی، گفت: از تجربیات آشپز احمد شاه قاجار استفاده کردیم که به ما گفت: اگر مردم ایران را به صرف غذا دعوت کنید، نمی پرسند صاحب خانه ای که غذا می دهد، کیست. اگر به آنها وعده‌ ی غذا بدهید، طالب چیزی دیگر نیستند. وقتی می خواستیم وارد ایران بشویم، به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیو اعلام کند متفقین می خواهند برای شما کیسه های آرد بیاورند. وقتی ما وارد ایران می شدیم، مردم همه در صف بودند برای گرفتن آرد! نتیجه اینکه این مردم اگر به مال مفت برسند، سیر هم که باشند، باز هم می خورند، یا می برند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت قهر کامل نکن کم‌حرف شو برو تو خودت اینجوری بیشتر میاد سمتت 

من قبلا قهر میکردم اونم قهر میکرد تازه جاشو جدا میکرد اگرم مقصر بود عذر خواهی نمی کرد ولی الان که ازش ناراحت میشم قهر نمیکنم سر سنگین میشم یه گوشه میشینم کم حرف میشم خودش میاد میگه چی شده منم مشکلمو میگم در کمال ناباوری  عذر خواهی میکنه😊😊

خدایا خودت کمکم کن 

نه شما نرو عزیزم

درسته که باید گاهی کوتاه اومد ولی نه وقتی که کتک زده

این بار که دفعه اولشه شما زودی اشتی کنی بهش سخت نمیاد و باعث میشه بازم جرات کنه شمارو بزنه 

پس درسته سخته ولی تحمل کن و اصلا جلو نرو تا بیاد سمتت

البته وقتی اومد خیلی ناز نکن براش و سعی کن زود ببخشیش

هیچوقت قهر کامل نکن کم‌حرف شو برو تو خودت اینجوری بیشتر میاد سمتت  من قبلا قهر میکردم اونم قهر ...

منم سرسنگینم و کم حرف

امشب ازش خواستم زباله ها رو بذاره دم در و یکی دو تا سوال ازش پرسیدم ولی هنوز ....

ولی واسه زدنش باهاش اتمام  حجت کن 

شوهر منم روش باز شده بود میزد از طریق مامانم زهر چشم گرفتم ازش الان اگر دعوامون بشه خودشو میزنه ولی رو من دست بلند نمیکنه 

خدایا خودت کمکم کن 

الان که تقصیر دوتاتونه بهتره بیشتراز این کشش ندین چون براتون عادی میشه . الان برو پیشش بخواب بهش بگو فکر نکن آشتی کردم ولی دلم برات تنگ شده بود اومدم پیشت ببین برات چیکار میکنه

الان میان میگن آتیشتم زد جاتو جدا کن😐😐😐😐😐😐

يه چند روزي صبر كن ناز كن بزار ببينيم اشتي مياد هودش اشتي كنه يا نه 

اگر نيومد خودت اقدام كن  اينجوري با دلخوري بگو👈 يه معذرت خواهي هم تو دهنت نيست والا

بعد كه اشتي كردين زياد خودتو مشتاق نشون نده  يروز دوروزي با ناز حرف بزن بعدددد ديگه همه جي خوب ميشه

من اينجوري پيش بيني ميكنم😐

منم سرسنگینم و کم حرف امشب ازش خواستم زباله ها رو بذاره دم در و یکی دو تا سوال ازش پرسیدم ولی هنوز ...

صبر کن  بیاد آشتی کنید بعد شرمندش کن از کارایی که تو زندگی به خاطرش کردی از سختیایی  که کشیدی کنارش حرفایی که بخاطر وجودش تحمل کردی بگو بعدم بگو من حقم این نیست و از طریق یه بزرگتر بهش یکم تلفنی یاحضوری اخطار بدی که تکرار نکنه من این کارو کردم سری اخر

خدایا خودت کمکم کن