2777
2789
اگه يباربعد از كمپ شروع كنه به كلاساى na رفتن خيلى بهتره  چون اونجا باهم حرف ميزنن به هم كمك م ...

کلاسا رو نمیره بخدا تا حالا نزدیک به۵۰ میلیون خرجش کردیم بهترین کمپ اما هیچی به هیچی پدرو مادرم پیرشدن😔😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این روش ترک اعتیاد اکثر مواد ها علی الخصوص تریاک و متادونه

اکثرشون نه،فقط همون تریاک.دوا و شیشه بااین کارا ترک نمیشه.نیاز که پیداکنی کل استخونات تیر میکشن دیگه نعوذبالله خداروهم نمیشناسی

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

این روش ترک اعتیاد اکثر مواد ها علی الخصوص تریاک و متادونه

خدا کنه این خیلی استفاده میکنه شب کلا نمیخوابه ساعت ۵صبح میخوابه تا ۵عصر اونم بزور بیدارش میکنیم نهار وشام که تعطیل فقط چایی و بسکوییت 

کلاسا رو نمیره بخدا تا حالا نزدیک به۵۰ میلیون خرجش کردیم بهترین کمپ اما هیچی به هیچی پدرو مادرم پیرش ...

از اعتياد بدم مياد از مواد مخدر و كسايي كه ميفروشن و كسايي كه ميتونن جلوشو بگيرن و نميگيرن بدم مياد 😓 

واقعا زندگيه شخص و نزديكانش رو داغون ميكنه  

اکثرشون نه،فقط همون تریاک.دوا و شیشه بااین کارا ترک نمیشه.نیاز که پیداکنی کل استخونات تیر میکشن دیگه ...

وقتی عصبی میشه که میزنه همه چی رو داغون میکنه 

وایی قبلا انقد به خودش میرسید الان بزور ۱۰ روز یبار میره حمام خون به دلمون کرده تروخدا دعا کنید بتونه ترک کنه

اکثرشون نه،فقط همون تریاک.دوا و شیشه بااین کارا ترک نمیشه.نیاز که پیداکنی کل استخونات تیر میکشن دیگه ...

خوب متادون مگه همون شربت تریاک نمیشه؟؟؟

یا حداقلش صنعتی که نیست درسته ؟؟؟

مصرف شیشه و...زمان نداره مثل متادون اما 

متادون و معمولا مثل تریاک سر ساعت بخصوصی مصرف میکنن

از اعتياد بدم مياد از مواد مخدر و كسايي كه ميفروشن و كسايي كه ميتونن جلوشو بگيرن و نميگيرن ب ...

خودم دنبالش راه میافتم از کسی که بخره زنگ میزنم ۱۱۰ چکار کنم اون روز مغازشو میبدن فرداش دوباره باز میکنن بازم میارن

خوب متادون مگه همون شربت تریاک نمیشه؟؟؟  یا حداقلش صنعتی که نیست درسته ؟؟؟ مصرف شیشه و...زمان ...

متادون که مواد حساب نمیشه.شما گفتی اکثر مواد مخدر

وقتی عصبی میشه که میزنه همه چی رو داغون میکنه  وایی قبلا انقد به خودش میرسید الان بزور ۱۰ روز ...

متادون ایجاد حالت سرخوشی و نشئگی میکنه.حتما اینجور گولش زدن

خودم دنبالش راه میافتم از کسی که بخره زنگ میزنم ۱۱۰ چکار کنم اون روز مغازشو میبدن فرداش دوباره باز م ...

اى واى ايشالله كه به خودش بياد  🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻شمام واقعا اجرتون با خدا