2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله راضیم ولی هر چقدرم خوب عمل شی نفس کشیدنت مثل قبل نمیشه..سرمام ک میخورم پدرم در میاد

بنظرت به خوشکلیش میارزه؟میخوام پیش دکتر برادران فر یزد فوق تخصص عمل کنم؟

بله راضیم ولی هر چقدرم خوب عمل شی نفس کشیدنت مثل قبل نمیشه..سرمام ک میخورم پدرم در میاد

من همین الآنم تو نفس کشیدن مشکل دارم

دو هفته‌ست سرما خوردم خوب نمیشم واقعا دارم میمیرم ..با دهنم نفس میکشم،دهن و گلوم خشک خشک میشه عذاب میکشم..نمیدونم عمل کنم بهتر میشم یا نه

🖤

بنظرت به خوشکلیش میارزه؟میخوام پیش دکتر برادران فر یزد فوق تخصص عمل کنم؟

اوووووو اررررره اگ دماغت بد فرمه عمل کن..من ک حاضر نیسم ی لحظه با اون دماغم باشم

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

اوووووو اررررره اگ دماغت بد فرمه عمل کن..من ک حاضر نیسم ی لحظه با اون دماغم باشم

صورتم همش خوبه بینیم بزرگه و قوز داره،حس میکنم اگر عمل کنم عالی میشم،دیگه خواستگارا برام صف میکشن😂😂

من همین الآنم تو نفس کشیدن مشکل دارم دو هفته‌ست سرما خوردم خوب نمیشم واقعا دارم میمیرم ..با دهنم نف ...

ببین عزیزم من موقع سرماخوردگی ابریزش پیدا میکنم بعد چون دماغمو واسم پروتز گذاشته خیلی سختم میشه..

شما حتما دکتر برو چون اگ‌مشکل دماغت و تنفست حل نشه همش گلو درد داری وقتی از دهن نفس بکشی

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

ببین عزیزم من موقع سرماخوردگی ابریزش پیدا میکنم بعد چون دماغمو واسم پروتز گذاشته خیلی سختم میشه.. ش ...

من مشکل تنفس ندارم ولی فک کنم باید از بینیم بردار دیگه پروتز نمیخواد البته من چرت پرت زیاد میگم باید دکتر نظر بده،بازم مشکل تنفسی پیدا میکنم؟