2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها الان هزینه ی جهاز معمولی چقده؟ کسی خبر داره؟ البته بجز یخچال

اگه بخای بری دست اول بخری معمولی معمولیش حداقل چهل میشه بدون یخچال

ولی تو دیوار با یخچال کاملش نهایت بیست و پنج به نظرم 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.

سخت ترين کار اينه ک تواين بدبختي و گروني جهيزيه بخري از بس همه چيز گرونه، خيلي کم قسطي ميدن، فقط همش استرس و عذاب هست واي من قيمت قبل وسايلو ميديدم کلي کريه ميکرد بخاطر قيمتا  

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
خوبه خداروشکر ایشالا خوشبخت باشین 

ممنونم عزیزم 

ان شالله این دوران هم به بهترین نحو برات سپری بشه و زندگی مشترکتو شروع کنی 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
بنظرتون با ۱۰۰ تومن میشه چیز خوبی گرف؟

آره چراکه نه.با100میلیون بهترین جهازرومیشه گرفت بابهترین کیفیت ساده وشیک وباکیفیت

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اره عزیزم

من با برادرم رفتم  ۶ سال پیش یادم نیس کجا بود فقط یجایی بود  کلی لوازم  جهیزیه داشت  چرخ خیاطی .سرخ کن.سرویس قابلمه . آبمیوه گیری .بخاری و خیلی چیزهای دیگه رو از اونجا گرفتم 

اگه میخای آدرسشو از برادرم بپرسم بهت بگم

عزیزم درست میشه زیاد غصه جهیزیه نخور

منم تو عقدم خداروشکر همرو گرفتم فقط یه سری خرده ریز مونده که باید بگیرم و دکوریجات و پرده های خونه

سعی کن اول واجبات رو بخری بعد بیای تو غیر ضروریا اینجوری خیالت راحتتره

من از 18 سالگی میرفتم سرکار تدریس خصوصی میکردم 

خیلییییی پول میگرفتم خیلییییی باورتون نمیشه شاید ماهی 3 تومن درمیاوردم ولی چون اون موقع بابام بیکار بود خداشاهده به همین شب عزیز‌ همه رو خرج خونه میکردم برای خونه وسایل میخریدم 

اگه اونا رو جمع کرده بودم برای خودم و دلم برای خانوادم نمیسوخت الان اینجوری نبودم