nm74 مدیر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 798 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 94 پست بچه ها کسی هست ک عقد باشه و تو گیر و دار خرید جهیزیه؟ پولشو چجوری جور میکنین؟؟؟ من خیلی نگرانم 1398/06/02 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 من وسایل برقیامو گاسونیک برداشتم قیمتش مناسبتره خیلی من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
nm74 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 798 اخه میدونین بچه ها اصلا فکری برای من نمیکنن مامانمینا 😔الان موقع خرید جهیزیه منه ، مامانم فکر اینه که برای خونه اسپیلت بگیره فرشا رو عوض کنه ! حتی میکه پول جمع کنم برای خواهر کوچیکم تا یکی دوسال دیگه ماشین بخرم! اخه من چیکار کنم پس
استکان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 424 سلام .منم میگم ینی چجور ... اصل کاریا و کل چیزا نخریدم منم تیکر عروسیمه انشاالله تاپایان تیکر عروسی کرده باشم برام دعا کنید ممنون میشم😍😘
nm74 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 798 من وسایل برقیامو گاسونیک برداشتم قیمتش مناسبتره خیلی تازه خریدی عزیزم؟
68orkideh عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 2942 میگم واسم سواله جوابم بدین شماها ک رسم جهاز دارین خوب بعد چی با داماده فقد طلا و خونه وماشین اگه دوماد ندلشته بلشه چی شمام جهاز نمیبرین من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..
stylishlady عضویت: 1395/05/01 تعداد پست: 1669 یخچال از دیوار گرفتم خیلی خوبه دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6561 با هزارتا بدبختی اخرشم چیزی ک دلمون میخاد و نمیشه گرفت😔 البته اینم بگم ک خدا میرسونه و هیچی متوجه ن ... دقيقا من همه چيزمو انتخاب کردم اوني ک ميخاستم ولي نشد چون گرون شدن يهو 😐 میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
خداجونمدوستتدارم عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 235 ببین چیزا رو گرون نگیر از دیوار بگیر والا مامانم قسطی یه سری چیزا رو اورد دقیقا من خیلی اشتباه کردم چیزا گرون برداشتم اگه ارزون میگرفتم الان کااامل همهچی خریده بودم
استکان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 424 اخه میدونین بچه ها اصلا فکری برای من نمیکنن مامانمینا 😔 الان موقع خرید جهیزیه منه ، مامانم فکر این ... همسرت به خانوادت بگه فکر باشین ک میخام عروسی بگیرم تیکر عروسیمه انشاالله تاپایان تیکر عروسی کرده باشم برام دعا کنید ممنون میشم😍😘
nm74 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 798 ببین چیزا رو گرون نگیر از دیوار بگیر والا مامانم قسطی یه سری چیزا رو اورد خیلی قیمتا سرسام اوره واقعا نمیدونم چیکار کنم
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 تازه خریدی عزیزم؟ قبل از عید گلم من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 دقيقا من همه چيزمو انتخاب کردم اوني ک ميخاستم ولي نشد چون گرون شدن يهو 😐 هعییییی🙁🙁🙁🙁 من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
دریا9876 عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 430 زیاده روی 😕 الان یکسالو نیمه عقدم هیچییییی نگرفتم 😔 منم مثله توام نگران نباششش ی ساله عقدم هیچی نخریدددم
nm74 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 798 همسرت به خانوادت بگه فکر باشین ک میخام عروسی بگیرم میگه بهشون بازم عین خیالشون نیست حتی یچیزی نمیگن که من دلم یکم قرص شه
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6561 اخه میدونین بچه ها اصلا فکری برای من نمیکنن مامانمینا 😔 الان موقع خرید جهیزیه منه ، مامانم فکر این ... خب بهشون بگو میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️