میخوای بجای کرم پودر بزنی که پوشش داشته باشه یا برای روی کرم پودر میخوای که ماتش کنه؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم بایدبری جاهایی که راهنمایی درست میکنن بعدکرم وپنکتتوبایدزیرچونه که نزدیک به گردنه تست کنی چون روی صورت تیره ترازاون قسمته رنگش...جنس ارزون موادخوب نداره...ممکنه پوستتوهم آسیب بزنه
پنکک بورژوآ سی تومن😱 مگه میشه من از فرانسه خریدم 12 یورو پس راست میگن جنسای ایران تقلبین
نه عزیزم فیک و تقلبی که همه جا هست
شما باید از جاهای معتبر خرید کنی
تو ایران هم پر آنلاین شاپ و فروشگاه های معتبر برای خرید هست
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اگه بشه بجای کرم پودرم بزنم خوبه دوست دارم نماسه رو پوستم چون جنس پوستم چربه و اینکه سرخ نکنه
اگه یه چیز سبک واسه روزانه میخوای که روی ضد آفتابت بزنی موس بخر
موس اسنس و میبلین کیفیت خوبی دارن
اگه ضد آفتاب بیرنگ نمیزنی کلا یه ضدآفتاب رنگی روزانه برای پوست چرب بگیر مثل رزالیا
پنکیک هم سوپراستی میبلین