2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!!!!

422 بازدید | 17 پست

بچه ها من تازه دماغم رو عمل کردم امروز اعصابم خورد شد پیرهن دکمه دار،پوشیده بودم محکم از هم باز کردم  در حدی که دکمه ها همه کند، بعد دماغم شروع کرد درد گرفتن نکنه دماغم کج شه، تو رو خدا الکی استرس ندین اونایی که تجربه کارای سنگین بعد از عمل بینی دارن بگن 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه شو ندارم ولی تا وقتی ضربه نخوره بهش چیزی نمیشه

امضات😁

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
تو صورت شوهرم سه بار توپ فوتبال خورد وقتی چسب داش فک کن بعد عمل فوتبال بازی میکرده 😑😑😑😑😑

عاقا راست میگی دماغش که کج نیست

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 
عاقا راست میگی دماغش که کج نیست

عزیزم شوهرم بعد اینکه گچو وا میکنه با کله تو دعوا میره تو صورت یارو دماغشم اینقد قشنگه 😟میگم چطور کج نشد 

تازه بعد گچم تا دو هفته چسب زد 

گاهیقوی ترین آدم ها هنگام صبح همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند!