فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 عنوان اسنپ 276 بازدید | 28 پست اسنپ گرفتم هوا گرم اوج گرما . گفتیم کولر بزن گفت کولرندارم من شبا مسافر میبرم که کولر ندارم نزنم منم دیکه هیچ نگفتم ااقای محترمی هم بودن برای این که کولر نداشت و نزد امتیاز منفی بدم؟ مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 1398/06/01 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52412 نه تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
miss_gol_golii عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 3540 ینی دغدغه و بحثتون منو هلاک کرده خو اگه بهت فشار اومده ناراحتی ازش منفی بده والا مثبت بده اونم نونشو بخورهدیگه این تاپیک زدن داره 🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم.... من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 👩⚕️ یکمامایآروم و مهربون 🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
mlisaa عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6289 من ک ب همع امتیازه مثبت میدم چی بشه ک واقعا بد باشن ک منفی بدم گناه دارن واقعا کسب درامدشون همینه میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
miss_gol_golii عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 3540 بیخیال همش فکر میکنم شما دختر خاله ی همسرمی نمیدونم چرا😕 🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم.... من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 👩⚕️ یکمامایآروم و مهربون 🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 ینی دغدغه و بحثتون منو هلاک کرده خو اگه بهت فشار اومده ناراحتی ازش منفی بده والا مثبت ... داره حتما باید تاپیک مادرشوهری بزنم دغدغهای شما ایناست خب مال من نیست مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 من ک ب همع امتیازه مثبت میدم چی بشه ک واقعا بد باشن ک منفی بدم گناه دارن واقعا کسب درامدشون همینه&nb ... منم همیشه همینطوره ولی کولر خیلی حساسم مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9405 بخدا مردم براشون تامین معاش خیلی سخت شده با امتیاز منفی از نون خوردن میفته بنده خدامن بودم امتیاز منفی نمیدادم
miss_gol_golii عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 3540 داره حتما باید تاپیک مادرشوهری بزنم دغدغهای شما ایناست خب مال من نیست من همچین حرفی نزدم اما همچین چیزی سلیقه ی شخصی شماس ، بحث کردن نداره که 🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم.... من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 👩⚕️ یکمامایآروم و مهربون 🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 خودش گفته شب مسافرکشی میکنه دیگه مونده ب کرمت خو منو روز برد😁 مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️