2777
2789
همه مشکلات دارن امیدت فقط به خدا باشه و بس مطمئن باش و شک نکن هواتو داره😘

میدونی نمی دونم چرا همیشه خواسته هام برعکس اجابت میشه دعا کردم خواستگارم برگرده اومد اما درکنار دختر عموم دختر عمویی که تو حرم  آقد مدام نیش و کنایه ها پدرش یادم میومد و به خاطر نیش و کنایه هاشون  از آقا خواستم تا حداقل اون ادم بعد من ازدواج کنه ولی در ازاش میبخشمشون اما...

حال من خوب است اما تو باور نکن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی نمی دونم چرا همیشه خواسته هام برعکس اجابت میشه دعا کردم خواستگارم برگرده اومد اما درکنار دختر ...

ببین تو که از آینده خبر نداری

از کجا میدونی اون با خواستگارت خوشبخت میشه؟

از کجا میدونی زندگی بهتر و خواستگار بهتری در انتظارت نیست؟

چرا خودتو باختی؟؟؟

من تاپیکاتو دنبال میکنم

عروسی یا عقد دختر عموت هم رفتی یه وقت به روی خودت نیاریااا پشیمونی

یه جوری وانمود کن که دختر عموت با کسی ازدواج کرده که تو اونو نپسندیدی و رد کردی

و فقط از خدا بخواه یه ازدواج خوب کنی تو محرم زیارت عاشورا بخون دعا توسل بخون متوسل شو به اماما بخدا خدا بزرگه انقدر غصه نخور

ببین تو که از آینده خبر نداری از کجا میدونی اون با خواستگارت خوشبخت میشه؟ از کجا میدونی زندگی بهتر ...

مرسی عزیزم.میدونی از الان طعنه هاشون شروع شده نمی دونی تو عروسی پسر عمم چقدر طعنه شنیدیم تازه این اولشه 

چه جوری

من اول روزی هزار تا صلوات میفرستادم واسه امام اول بعد دوم بعد همینجوری تا آخر واسه حضرت عباس ع حضرت رقیه ع و ... خلاصه همه هر کی که میدونستم امامه و معصومه

بعدش نذر ۱۲۴۰۰۰ صلوات رو واسه ۱۲۴۰۰۰ پیامبر نذر کردم و دقیقا شروعش روز چهارشنبه سوری بود به شب نکشید یکی از همکلاسیای دانشگاهم که هفت سال پیش دوست بودیم از طریق تویتر همدیگه رو پیدا کردیم و تا چهار ماه بعدش عروسی کردیم ینی از آشنایی تا عروسی ۴ ماه طول کشید بخدا باورم نمیشه هنوز من خواستگار نداشتم کلی ایراد دارم خیلیا دلمو شکستن با حرفاشون از دوست و فامیل و همهههه ولی ازدواجم جور شد خداروشکر

مرسی عزیزم.میدونی از الان طعنه هاشون شروع شده نمی دونی تو عروسی پسر عمم چقدر طعنه شنیدیم تازه این او ...

بابا من از تو بدتر بودم تازه من اصلا خوشگلم نیستم به خدا تو فقط خدارو بچسب همه چی حل میشه

بابا من از تو بدتر بودم تازه من اصلا خوشگلم نیستم به خدا تو فقط خدارو بچسب همه چی حل میشه

میدونی تو همون عروسی یه نفر بود پسرش من رو میخواست اما خانوادش مخالف بودن حالا اون ادم ازداج کرده ولی مادرش بعد از سال ها داشت حسرت من رو میخورد به مادرم میگفت دخترت از اول نجیب بود و اروم تو خانواده همیشه همه بهمون احترام میزارن و همیشه تعریف من و خانوادم بوده اما کاری کردن که خواستگار برای خواهرم میاد نه برای من از رو دشمنی اون رو معرفی میکنن یه خواستگار خوب ندارم همه کوتاه زشت نه موقعیت مالی نه اجتماعی نه کار درست نه خانواده خوب انگار کپی گرفتن

خودم ظاهرم خوبه  فقط تپلیم 

خودم ظاهرم خوبه  فقط تپلیم

راستی سوره طه هم زیاد بخون اگه وقت داری روزی سه بار بخون تا هفت روز بشه ۲۱ بار خواستگار پیدا میشه همینطور ادامه بده تا بختت وا شه زیاد بخونی راه میفتی روزی نیم ساعت وقتتو میگیره