2821
2789
بگو نمونه اشو 

حیف اون تاپیک ها تعطیل شده وگرنه رجوعتون میدادم به حرفایی که زدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما که اعتقاد نداریم باید این دوماه هو تحمل کنیم 

ن نیاز نی تحمل کنی امام حسین نیاز ب عاشقای واقعی داره ن خود نمایی 

بزن برقص اینهمه امام حسین عشاق داره ک تونباشی اندازه نخودی هم کم نمیشه از طرفدارش ازبس زیادن

ولا 

اومده میگ اعتقاد نداریم این دوماه و تحمل کنیم

انگار امام حسین متتظر عزاداری دروغشه

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
حیف اون تاپیک ها تعطیل شده وگرنه رجوعتون میدادم به حرفایی که زدید.

اوالا هیچ وقت سیاه نمایی نکردم 

چیزی که به نظرم درست بوده گفتم 

این تویی که وحشت داری از اندیشه خلاف اعتقاد خودت 

ما که اعتقاد نداریم باید این دوماه هو تحمل کنیم 

نمیدونم پیرو چه عقیده ای هستیدو کجا زندگی میکنید،ولی من که شیعه هستم،جز دهه اول محرم،روز اربعین و سه روز آخر صفر مراسمی شرکت نمیکنم.تا حالا هم ندیدم جایی دوماه کامل عزاداری باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

این تاپیک زده بود واس اونایی ک منتظر محرم بودن ن اونایی ک اعتقاد ندارن و ازاین ماه فراری هستن

پس خوشت نمیاد از محرم و اعتقاد نداری مجبور نیستی بیای تواین تاپیک کلی حرف چرت بزنی باهمه اونایی هستم ک دنبال بزن برقص و پارتین و حالا این ۲ ماه یکم جلوخودشونو بگیرن کلیه

بفرما برین تاپیکای دیگ اگ ازاین موضوع خوشت نیومد

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
نمیدونم پیرو چه عقیده ای هستیدو کجا زندگی میکنید،ولی من که شیعه هستم،جز دهه اول محرم،روز اربعین و سه ...

اصل کسب کسی را مجبور به عزاداری نمی کنه هر کس هر کار میخواد می‌کنه کسی مانع نمیشه

اوالا هیچ وقت سیاه نمایی نکردم  چیزی که به نظرم درست بوده گفتم  این تویی که وحشت داری از ...

هر چی دوست دارید بگید،با این حرفا نه من عصبانی میشم،نه در عقایدم خللی وارد میشه و نه حرف حق و راه حق،از بین میره .

شب خوش.

ن نیاز نی تحمل کنی امام حسین نیاز ب عاشقای واقعی داره ن خود نمایی  بزن برقص اینهمه امام حسین ع ...

عزاداری های شما درسته خانم باشعور باید به اعتقاد همدیگه احترام بزاری تو عزاداری کن بعدم مگه میخوام عزاداری کنم که امام حسین براش مهم باشه یا نباشه بعدم شما از کجا میدونی من اهل رقصم تو عمر دو ساعت کامل نرقصیدم ریپلایم نکن شعورت مشخص شد

ماه محرم میاد و من خیلی دلتنگ محرمم تروخدا برا نینیم دعا کنین سالم بیاد بغلم ان شاءالله حاجت همتون روا 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزاداری های شما درسته خانم باشعور باید به اعتقاد همدیگه احترام بزاری تو عزاداری کن بعدم مگه میخوام ع ...

اتفاقا یکاری میکنم ب شعورم غبطه بخوری ک نداریش خانم باشعور

توداری میگی اعتقاد ندارم پس واس چی اومدی تواین تاپیک؟؟کسی مجبورت کرده؟یا کشون کشون اوردنت اینجا؟ ک اینجا همچین حرفی میزنی

البته ک سنی هستی ک نظرت محترمه ولی اگ شیعه ای واینو میگی جوابم باتو بوده