حیف اون تاپیک ها تعطیل شده وگرنه رجوعتون میدادم به حرفایی که زدید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیدونم پیرو چه عقیده ای هستیدو کجا زندگی میکنید،ولی من که شیعه هستم،جز دهه اول محرم،روز اربعین و سه روز آخر صفر مراسمی شرکت نمیکنم.تا حالا هم ندیدم جایی دوماه کامل عزاداری باشه.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
این تاپیک زده بود واس اونایی ک منتظر محرم بودن ن اونایی ک اعتقاد ندارن و ازاین ماه فراری هستن
پس خوشت نمیاد از محرم و اعتقاد نداری مجبور نیستی بیای تواین تاپیک کلی حرف چرت بزنی باهمه اونایی هستم ک دنبال بزن برقص و پارتین و حالا این ۲ ماه یکم جلوخودشونو بگیرن کلیه
بفرما برین تاپیکای دیگ اگ ازاین موضوع خوشت نیومد
دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
اوالا هیچ وقت سیاه نمایی نکردم چیزی که به نظرم درست بوده گفتم این تویی که وحشت داری از ...
هر چی دوست دارید بگید،با این حرفا نه من عصبانی میشم،نه در عقایدم خللی وارد میشه و نه حرف حق و راه حق،از بین میره .
شب خوش.
ن نیاز نی تحمل کنی امام حسین نیاز ب عاشقای واقعی داره ن خود نمایی بزن برقص اینهمه امام حسین ع ...
عزاداری های شما درسته خانم باشعور باید به اعتقاد همدیگه احترام بزاری تو عزاداری کن بعدم مگه میخوام عزاداری کنم که امام حسین براش مهم باشه یا نباشه بعدم شما از کجا میدونی من اهل رقصم تو عمر دو ساعت کامل نرقصیدم ریپلایم نکن شعورت مشخص شد