2777
2789
عنوان

ال دی

72 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من از ماه گذشته بعد از پریودم قرص روکین خوردم و همچنان ادامه دادم که پریود نشم ماه بعد هم. اما امروز با حتی با مصرف قرص لک بینی دارم. چرا؟ کسی میتونه علتش رو بگه؟

بله عزیزم چون دوره اوله طبیعیه نگران نباش بعضیا لک بینی تهوع اسهال گلاب به روت دارن که بعد دو الی سه دوره مصرف برطرف میشه اگه دیدی خوندیزی شدید شد به دکتر مراجعه کن یا علائمی مث سرگیجه سردرد شدید تهوع شدید اسهال و...اینم بگم اگه بیرون روی شدید و تهوع سراغت اومد در کنار مصرف قرص روش پیشگیری دیگه هم داشته باش چون تو هر دوره باشی این دو مورد داشته باشی اثر قرص از بین رفته و امکان بارداری خیلی زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص روکین همون ال دی هست چون من میخورم ولک میبینم. ولی از کیست نیست مطمئنم. چون گرمونه زیاد میخورم شایدازاون باشه. شماهم اصلا نگران نباش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اینم بگم اگه بیش از حد قرص بخوری که دوماه پریود نشی بحثش جداس برات مضره اما اگه دوره اولی و فقط برای یک دوره 28روزه قرص میخوری پریود نشی اون مشکلی نیست بازم بگم فقط دوره اول وگرنه برو حتما دکتر 

اینم بگم اگه بیش از حد قرص بخوری که دوماه پریود نشی بحثش جداس برات مضره اما اگه دوره اولی و فقط برای ...

اره من دارم بیشتر از یک ماه مبخورم و قطعش نکردم، به خاطر همین سوال شد برام که چرا لک میبینم آخه قرصو قطع نکردم که