2777
2789
عنوان

شوهرم به خواهرشوهرم پیام داده زنم احمقه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 45 پست

اینجور مردا چه میدونن زن زندگی چیه. اونم از خواهرش. لیاقتشون زنای ولخرج و خونه خراب کنه. شما زیادیشی عزیزم. البته اکثر مردا تا ببینن زنشون مثل مردا کارای سخت میکنه بیخیال میشن انگاری یکی پیدا کردن که مسئولیت زندگی انداختن گردنش. زن فقط زنانه گی و کارای مربوط بخودش انجام بده بهتره.

تقصیر خودته. کار مردونه نکن. من هر زنی رو که دیدم که کارای مردونه میکنه و وظایفی که مال مرد هست رو انجام میده بعدا شوهرش ازش طلبکارم شده. تو چیکار به این کارا داری. تو پاشو برو آرایشگاه و خرید و اینور اونور. برو سر درس یا کار خودت. اونم دندش نرم وظیفه خودشو انجام بده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام طلاق بگیدم .مادرم میگه چون گل گرفته . و پول رهنو به خودت داده برای 1سال .که سود بگیری پس بر ...

عزیزم برگرد خونه ت و این مساله رو فراموش کن،نه بخاطر گل و پول، بخاطر خودت و زندگیت ولی از این به بعد جز خانمی کاری نکن  اگه ازت خواست کاری غیر از وظایف خانمیت انجام بدی جوری که عصبی نشه بهش بگو نمیتونم خودت انجام بده من که نمیتونم از عهده کارای مردونه بربیام

حرفم اینه ایا حق داشتم عصبانی بشم بعد دیدن این چت ؟

بله حق داشتی

اما مقصر به چند دلیل خودتی

۱،چرا پا تو کفش مردا کردی حتی برای رفاه خودت اونم با مرد قدرنشناس

۲،چرا صداش رو برای خواهر شوهرت فرستادی هرچند صمیمی،این مشکل بین شما دو تا بود

۳،چرا به طلاق فکر میکنی بخاطر ی مساله ساده که شاخ و برگ گرفته،حرف جدایی بیاد وسط حرمتها شکسته میشه و زندگی رنگ و بوی تقلب میگیره

شما پیمان بستید تا اخر عمر لا هم باشید و کسی از شما دوتا به شما نزدیکتر نیست قدر پیمان بیندون ذو بدونزد و بهم احترام بزارید اژن وسط حد و مرزای وظایف رو هم نگه دارید

چرا دعوا که میکنیم همه اهل محل خبر میشن؟ به خواهرش چه؟ کارت اشتباه بوده. کار شوهرت تلافی کار توه! چرا سریع به مامانت زنگ میزنی؟ همه عالم دعوا میکنن! دلیل نداره مادرت و خواهر بدونن! در ضمن به تو ربطی نداره خونه درست کنی. وظیفه خودش. دفعه دیگه هم وظایف اون رو به عهده نگیر. دنده ش نرم خودش انجام بده.  

چی شد ؟؟ چرا برای خواهرش نوشته زنم احمق و خله ؟؟ اسکرین چی و برا خواهرش فرستاده؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
 چون من وویس شوهرم که ب جای تشکر بهم فحش میداد و دعوا فرستادم برا خواهرش ، خواهرشم حالا ...

شما چرا تصور کردی خواهرشوهرت دوستت و دلسوزته 

مثلا فکر میکردی اون برات چیکار میکنه 

خیلی هاشون کیف میکنن...دشمن شاد کردی

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...