2777
2789
عنوان

چطوری پول شوهرمو جمع کنم

74 بازدید | 5 پست

شوهرم آدمیه که فقط خرجای الکی میکنه خرج لباس و گوشی و چیزای بدرد نخور من چجوری پولشو جمع کنم

کلی قرض و بدهی داره تازه خونه و ماشینم نداره با این حال اصلا براش مهم نیست فقط خرجای الکی میکنه خسته شدم ازش

ی قلک بخر روزانه هر چی کار میکنه بیشتر شو بریز تو قلک فقط مثلا 200بزار بمونه براتون من با این کار اول پول ماشین جمع کردم بعد طلا خریدم .بعد که خیلی زیاد شد آروم آروم خونه هم جور شد تا چند ماه دست نمیزدم الان پولی که همسرم به خودم میده رو فقط یک قسمتی رو خرج میکنم بقیش و پس انداز کردم .قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود وقتی اون بی فکره تو حتما ب فکر باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارگزاری مفید ثبت نام کن هی خورد خورد توش بریز صندوق طلا عیار بخر که پولت بی ارزش نشه خورد خورد جمع میشه

من از ۶۵ ملیون پارسال الان شده ۲۵۰ ملیون

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند