2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی علاقه من به مارگو رابی در صورتی که مارگو روحشم ازین علاقه من خبر نداره و در نهایت باید این علاقه رو به گور ببرم😂

پیک موتوری رستوران خدا😕...(پسر_متفاوت قبلی)...سوالی راجب گوشی داشتید در خدمتم

دوست داشتن پنهان

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

[QUOTE=102074763]الان یکی میاد میگه همون رل زدنه🤣[/QUOT

یه جورایی خخ

اول کراش میزنن بعد رل😁

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

امان از این اصطلاحای جدید  یا  گیم کندی کراش افتادم

یادش بخیر بازیش واسه ایکس باکس هم هست؟با سونی بازی میکردیم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

معمولا شخصیت های فیلم ها یا کارتون یا سیلبیرتی ها مردم روشون کراش دارن یعنی بهشون علاقه زیادی دارن یا یه چیزی شبیه تعصب یا غیرت و نمیتونن توهین کسی رو نسبت بهشون تحمل کنن

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...