2777
2789

سلام دوستای خوبم کسی از اینستاگرام خرید کرده راضی بودین اگر پیج خوبی میشناسین از کیف و کفش و مانتو یا هر چیزی که قیمتهاش خوبه معرفی میکنید منم خرید کنم ه من زیاد از خانه بیرون نمیرم شنیدم الان خرید اینترنتیها خوب شده ممنون مشم دوستای خوبم

من این ماه خیلی خرید نتی کردم سه تا کیف گرفتم ی مانتو دوتا شال امروز یکیش رسیده خودم خونه نیستم از شانس 😂

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من زیاد خرید کردم بستگی داره پیج معتبری رو‌پیدا کنی کار خوب تحویلت میدن

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 

برای کفش یه پیج هست مغازشون تو شهر خودمونه ،مطمینه 

ایدیش padideh.RM

برای لباس بچه از این پیج خریدم راضی بودم nini_mod11

اینم پیج نمدی من 

Hannah_accessoriess

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
من این ماه خیلی خرید نتی کردم سه تا کیف گرفتم ی مانتو دوتا شال امروز یکیش رسیده خودم خونه نیستم از ش ...

راضی بودین از خریدتون؟ 

اگه دوس دارین اسم پیج بگین لطفا

واقعا چه فایده ای داره؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهــم😕
راضی بودین ؟؟ اسم پیج بگین بی زحمت

عزیزم مانتو کیف و‌کفش ک دنبالشی نبود

یبار روسری خریدم از مهرآذین

چندباری اکسسوری که البته این موردو ناراضی بودم

چند روز پیشم برا سیسمونی سرویس چینی از چینی زرین ک واقعا عالی بود

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
عزیزم مانتو کیف و‌کفش ک دنبالشی نبود یبار روسری خریدم از مهرآذین چندباری اکسسوری که البته این مورد ...

مبارکتون باشه ❤ 

دقیقا همون چیزی که تو عکس بود آوردن؟

واقعا چه فایده ای داره؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهــم😕
مبارکتون باشه ❤  دقیقا همون چیزی که تو عکس بود آوردن؟

دقیقا همون حتی زیباتر 

مخصوصا چینی زرین 😍😍

اگه از پیج معتبر خرید کنی جنس خوبی میفرستن

راضی بودین از خریدتون؟  اگه دوس دارین اسم پیج بگین لطفا

عزیزم فعلا ب دستم نرسیده 

اگه برسن حتما در موردشون تاپیک میزنم 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁